Aziz Akkaya: "Cuma günü kazanmak için elimizden geleni yapacağız"

Aziz Akkaya: "Cuma günü kazanmak için elimizden geleni yapacağız"

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Fenerbahçe ile Play Off Çeyrek Final ilk maçında karşılaştı.

Ajans Beşiktaş - Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaştı. İki galibiyet elde edecek takımın yarı finale yükselecek olduğu yarışta Siyah beyazlılar normal sezonda Fenerbahçe ile oynadığı iki maçtan bir galibiyetle ayrılmıştı.

İlk çeyreği 23-11 geride geçen takım, ilk yarıyı 38-28 geride tamamladı. Son çeyreğe 59-35 geride giden siyah-beyazlılar, salondan 79-45 mağlup ayrıldı.

Maç sonrası Aziz Akkaya, “Böyle kötü sonuç olduğu için basketbol sevenlerden özür diliyorum. Aradaki süreyi iyi geçiremedik. Biz daha iyi oynayabilirdik. Maalesef oyun kurmakta zorlandık. Fenerbahçe’nin tabii ki kaliteli oyuncuları var. İki takım arasındaki kalite farkı çok fazlaydı bugün. Cuma günü de maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Tabii ki zor karşıdaki takımla skor farkı var ama taraftarımızın desteğiyle yüreğimizi ortaya koyarak maçı kazanmak istiyoruz. Bütün sezon çok iyi işler yaptık. Beşiktaş camiasından özür diliyorum, Cuma günü bunu telafi etmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.