Aziz Akkaya: "Zor bir maçtı"

Aziz Akkaya: "Zor bir maçtı"

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Eurocup A Grubu 3. maçında Gorzow'u 66-60 mağlup etti. Aziz Akkaya maç sonunda konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Eurocup A Grubu 3. maçında Polonya'nın Gorzow takımıyla karşı karşıya geldi. Akatlar Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmayı Beşiktaş, 66-60 kazandı ve Avrupa'daki ilk galibiyetini elde etti. Beşiktaş, 3 maçta aldığı 1 galibiyetle 3. sırada yer alıyor.

Başantrenör Aziz Akkaya maç sonunda şunları söyledi: “Gerçekten bizim içim zor bir maçtı. Yeni bir yapılanma içindeyiz. Genç oyuncuların çok fazla olduğu bir takımız. Genç oyuncularımızı iyi kullanmaya çaılışıyoruz. Gerçekten iyi çalışıyoruz. Ama tabii ki bazı yerlerde fiziksel anlamda eksik kalıyoruz.

Bir şekilde mücadele ile kapatmaya çalışıyoruz. Avrupa Kupası’nda aldığımız bir galibiyet bizim gruptan çıkmamız için büyük bir avantaj olacak. Çünkü ilk iki gruptaki üçüncüler de çıkıyor. Kazanacağımız maç bizi üst gruba atıyor. Biz zaman içerisinde oturacağız. Bu sene yabancı sayısının üçe düşmesini sağladık. Türk oyuncuların daha fazla görev almasına fırsat sağlıyor. Türk oyuncular maça büyük katkıda bulundu. Maçın sonunu çok iyi oynadılar herkesi tebrik ediyorum.”

 

Etiketler :