Aziz Yıldırım çirkinleşti, Beşiktaş şikayette bulundu!

Aziz Yıldırım çirkinleşti, Beşiktaş şikayette bulundu!

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile 0-0 berabere kaldığı maçta, pozisyon ve gol yoktu ancak tansiyon hayli yüksekti.

Maç oynanırken sık sık ayağa kalkıp sinirli hareketlerde bulunan ve Göçek'e tepki gösteren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 90 dakikanın ardından ise adeta çıldırdı. Yıldırım, karşılaşmadan sonra şeref tribününde bulunan Futbol Federasyonu yöneticisi Nihat Özdemir ve Ali Düşmez'e hakemi göstererek, "Görün bunları. Böyle hatalar olmaz, böyle maç yönetilmez" şeklinde bağırdı.

Bir ara sinirlerine hakim olamayan ve yerinden kalkarak Beşiktaşlı yöneticilerin oturduğu Protokol Tribünü’ne doğru yanaşan Yıldırım hem Futbol Federasyonu’na, hem de MHK’ye yönelik sert ifadeler kullandı.

1-003.jpeg

"AHMET, MESAJ BANA"

“Bu nasıl yönetim? Böyle rezillik görmedim. Hakemler bu Beşiktaş’ı daha ne kadar koruyacak. Federasyonda Beşiktaşlı yönetici bırakmayacağım” diye bağıran Yıldırım’ın bu çıkışına Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ayağa kalkarak karşılık vermek istedi.

Tam bu sırada Çebi’nin yanında oturan Futbol Federasyonu Başkanvekili Nihat Özdemir duruma müdahale etti. Çebi’nin elinden tutan ve yerinden kalkmasını engelleyen Özdemir, “Ahmet otur, mesaj bana” diyerek ortamı sakinleştirmeye çalıştı.

1q.jpg

Beşiktaşlı yöneticilerin de bulunduğu şeref tribününde, TFF yöneticilerine yönelik bu şok sözlerin ardında buz gibi hava esti. Bu arada maçın gözlemcisinin Yıldırım’ın sözlerini rapor ettiği, Beşiktaşlı yöneticilerin de şikayette bulundukları öğrenildi. (Sabah & Milliyet)