Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş tehdidi: Büyük savaş başlayacak!

Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş tehdidi: Büyük savaş başlayacak!

Aziz Yıldırım'ın derbi maçta TFF yöneticilerini tehdit etttiği ortaya çıktı: "Federasyondaki bütün Beşiktaşlılar gidecek. Yarından itibaren büyük savaş başlayacak."

Cumartesi akşamı oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin son dakikalarında protokol tribününde yaşananların görüntüleri ortaya çıktı. Yıldırım'ın sözlerinin net bir görüntüsü Beyaz TV'deki Beyaz Futbol programında yayınladı.

YILDIRIM'DAN TFF'YE TEHDİT

Karşılaşmanın son dakikalarında Tosic'in Jeremain Lens'e yaptığı sert hareket sonrasında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yerinden kalkarak TFF ve Beşiktaş yöneticilerinin olduğu yere doğru giderek; "Ayıp ayıp bu ne ya? Ayıp ayıp. Federasyondaki bütün Beşiktaşlılar gidecek. Bak bunu söylüyorum. Yarından itibaren büyük savaş başlayacak" şeklinde tehditvari sözler söyledi.

"BU HAKEMLERLE BEŞİKTAŞ MAĞLUP OLMAZ"

Aziz Yıldırım maçın bitimiyle “Bu hakemler olduğu sürece istediğin kadar futbol oyna. Bu hakemlerle buraya kadar. Kazanıp kaybetmek önemli değil. İyi oynayıp kaybedebilirsin de. Ama kazanacakken hakem seni engelliyor. İşte bu olmaz. Böyle federasyon olmaz. Fenerbahçe takım olarak iyi de hakem oynatmıyor ki. Bu hakemler böyle olduğu sürece sen kimle oynarsan oyna. Tosic’in elle oynadığı pozisyonda yardımcı hakem kulaklıktan uyarıyor, orta hakem bildiğini okuyor. Tosic o sarıyı görse ikinci sarıdan atılacak. Bu rakibe göstermediği kartlardan sadece bir tanesi. Quaresma’yı haftalardır herkes konuşuyor. Adama sarı kart göstermiyorlar. Gösterseler belki Başakşehir, belki bizim maçta oynamayacak” diye konuştu. (HT Spor / Meriç Müldür & Beyaz TV)