B36 Torshavn - Beşiktaş maçının hakemi belli oldu!

B36 Torshavn - Beşiktaş maçının hakemi belli oldu!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde Faroe Adaları ekibi B36 Torshavn ile karşılaşacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde B36 Torshavn ile oynayacağı ön eleme maçını Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Yevhen Aranovskiy yönetecek.

fr-004.jpg

Beşiktaş Futbol Takımı, yarın saat 11.15'de direk uçuşla Faroe Adalarına gidecek. Basın toplantısı, yeral saat ile 18.30'da antrenman ise saat 19.00'da yapılacak. Perşembe günü ise yerel saat ile 19.00'da Faroe Adaları temsilcisi B36 Torshavn ile karşılaşacak Beşiktaş Maçın ardından özel uçak ile İstanbul'a dönecek.

BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİNİ TANIYALIM

B36 Tórshavn

v.png

28 Mart 1936 tarihinde kurulan takımın toplam piyasa değeri Transfermarkt verilerine göre 500 Bin €. Maçlarını 5000 kişi kapasiteli Gundadalur'da oynuyorlar. 38 yaşındaki teknik adam Jákup á Borg yönetimindeki takım geçtiğimiz sezon Effodeildin Ligi'ni 4. sırada tamamladılar. Oynanan 14 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik ve 5 yenilgi elde ettiler. Geçtiğimiz sezon, Avrupa Ligi elemelerinde Nomme Kalju FC ile karşılaştılar. Evde ve deplasmanda 2-1'lik skorla mağlup oldular

c-009.jpg

Avrupa Kupaları'nda tarihi boyunca 24 maç oynayan takım sadece 2 defa kazanma başarısı gösterebilmiştir. 17 maçta mağlup olurken 5 maçlarında da eşitliği bozamamışlardır. Kulüp tarihlerinde Faroe Adalarındaki başarıları dışında önemli bir başarıları bulunmamaktadır. 8 kez Faroe Adaları Premier Ligi'ni kazanan kulüp 5 kezde Faroe Adaları Kupası'nı kazandı.Bu takım UEFA Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde de Fenerbahçe ile karşılaşmış ilk maçta deplasmanda 4-0 ikinci maçta da evinde 5-0 mağlup olarak elenmiştir.

Etiketler :