B36 Torshavn'ın stadı görenleri şaşırtıyor

B36 Torshavn'ın stadı görenleri şaşırtıyor

UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme turu ilk karşılaşmasında B36 Torshavn ile karşılaşacak olan Beşiktaş, son antrenmanını maçın oynanacağı statta yaptı.

Ajans Beşiktaş - Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Antrenmana pas çalışması, 5'e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalarla devam etti. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile tamamlandı.

Bu akşamki B36 Torshavn maçının oynanacağı stat ise görenleri şaşırtıyor... 5000 kapasiteli stadın çevresinde rampa alanın üzerine kurulmuş iki katlı evler dikkat çekiyor.

g-011.jpggg-016.jpg

UEFA Avrupa Ligi'nde 103. maçı
 
Beşiktaş, B36 Torshavn karşısında UEFA Avrupa Ligi'ndeki 103. müsabakasını oynayacak. Adı UEFA Kupası'ndan UEFA Avrupa Ligi'ne çevrilen Avrupa futbolunun 2 numaralı organizasyonda bugüne kadar 102 maça çıkan siyah-beyazlı ekip, 46  galibiyet, 21 beraberlik ve 35 mağlubiyet aldı.
 
Bu organizazyondaki maçlarında rakip fileleri 159 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 125 gole engel olamadı. (Skorer)