Babası Fikret Yılmaz’dan Lille açıklaması: “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz”

Babası Fikret Yılmaz’dan Lille açıklaması: “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz”

Beşiktaş'ın kaptanı ve golcüsü Burak Yılmaz'ın babası deneyimli teknik direktör Fikret Yılmaz, oğlunun transferi hakkında konuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın 35 yaşındaki kaptanı Burak Yılmaz'ı Fransız ekibi Lille transfer listesine ekledi.

Yıldız futbolcunun transferi hakkında babası Fikret Yılmaz'dan açıklama geldi. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Fikret Yılmaz, "Babası peşinden koşan çocuktan futbolcu olmaz. Oğlumla ilgili en iyi kararı menajeri, kulübü ve kendisi verecektir. Oğlum kendiyle ilgili kararı verecek olgunlukta.'' 

''Oğlumun Avrupa'dan transfer teklifleri alması beni mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Lille iddialarıyla ilgili şunu söyleyebilirim; ateş olmayan yerden duman çıkmaz." ifadelerini kullandı. 

'Favorim Adana Demirspor'

1. Lig'de bu akşam oynanacak olan Play-Off maçlarını değerlendiren Yılmaz, "Play-Off'ta sürpriz sonuçlar çıkabiliyor. Play-Off'larda favori yok. Play-Off maçlarında o günün şartları çok önemli. 4 takım içerisinde en iyisi Adana Demirspor. Bu sezon da Süper Lig'e çıkmayı çok hak ettiler. Pandemi nedeniyle taraftarsız oynandığı için maçlar çift kale gibi oynanıyor. Futbolcunun konsantre olması zorlaşıyor. Benim favorim Adana Demirspor." dedi. 

Bu sezon Burak Yılmaz?

35 yaşındaki futbolcu bu sezon 24'ü ilk 11, 26 maçta görev alırken; 14 gol ile 7 asist kaydetti.

Fikret Yılmaz kimdir?

Fikret Yılmaz 1 Ağustos 1957 yılında Adana'da doğdu. Futbolculuk kariyerinde Beşiktaş, Balıkesirspor, Antalyaspor, Tavşanlı Linyitspor ve Kemerspor formalarını giydi. Fikret Yılmaz teknik direktörlük kariyerinde Ankaragücü, Erciyesspor, Orduspor, Balıkesirspor, Karabükspor'da görev aldı. Futbolcu Burak Yılmaz'ın babası olan Fikret Yılmaz uzun yıllar Süper Lig'de yardımcı antrenör olarak çalıştı. (Ajansspor)

Etiketler :