"Babel Beşiktaş'a yararlı olacaktır"

"Babel Beşiktaş'a yararlı olacaktır"

Beşiktaş'ın yeni transferi Babel'i, Habertürk Gazetesi Kasımpaşa muhabiri Volkan Köse'ye sorduk.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın yeni transferi Ryan Babel İstanbul'a geldi ve sağlık kontrolünden geçmek için bekleyişe geçti.

Beşiktaş, Deportivo ile olan sözleşmesi sona eren Ryan Babel'i kadrosuna katarak 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Bir dönem Kasımpaşaspor forması da giyen Babel'in Süper Lig ve antrenman performansını Ajans Beşiktaş olarak Habertürk Gazetesi Kasımpaşa muhabiri Volkan Köse'ye sorduk. Ryan Babel'i 2 sezon boyunca yakından takip ettiğini belirten Volkan Köse, "Ryan Babel'i 2 sezon boyunca yakından takip ettim. Kendisi söylenlerin aksine iş disiplini çok yüksek olan bir futbolcu. Bu tarz dedikoduların, kendisinin soğuk bir kişiliğe sahip olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Babel iş disiplini olan, çalışma isteği yüksek seviyede olan bir futbolcu. Kendisi sadece kişilik olarak biraz soğuk. Öyle ki Kasımpaşa'da 2 sezon oynamasına rağmen takım arkadaşlarından kimseyi aramamış. Sadece Ryan Donk ile o da kendi vatandaşı olduğu için irtibat halindeydi" dedi. 

Omuz sakatlığının akıbeti belli değil!

Beşiktaş'ın yeni transferi Ryan Babel'in omuzunda kronik bir sakatlık olduğuna dikkat çeken Volkan Köse, "Babel'in tek problemi omuzunda yaşadığı problem. Kasımpaşa döneminde girdiği bir ikili mücadele sonrası sakatlanmıştı. Sanırım bunu başka takımlarda da bir kaç kez yaşamış. Bu tarz bir sakatlık yaşanması halinde takımını uzun bir süre yalnız bırakma ihtimali var. Kasımpaşa'dan Katar'a gittiğinde orada ameliyat olacaktı. Ancak ne kulübü ne de oyuncunun kendisi ameliyat hakkında açıklamalarda bulunmadı" dedi.

Beşiktaş'a yararlı olacaktır

Beşiktaş'ın 2.5 yıllık sözleşme imzaladığı Ryan Babel'in siyah-beyazlılara yararlı olacağının altını çizen Volkan Köse, "Beşiktaş'ın Ryan Babel transferinin yararlı olacağını düşünüyorum. Beşiktaş'ın özellikle kanat bölgesinde sıkıntı yaşadığı çok açık. Babel'in burada yaşanan problemleri çözeceği kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.