Babel: "Şenol hoca ile çalışmak büyük bir deneyim"

Babel: "Şenol hoca ile çalışmak büyük bir deneyim"

Beşiktaş'ın Hollandalı oyuncusu Ryan Babel, Trt Spor'a açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Slovakya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta takımın Hollandalı kanat oyuncusu Ryan Babel, Trt Spor'a açıklamalarda bulundu. Tecrübeli oyuncu, şu ifadeleri kullandı;

"Beşiktaş'tan kesinlikle ayrılmayacağım"

"Gayet iyi bir kamp geçiyor. Sıkı bir şekilde hazırlanıyoruz. Avrupa ön eleme maçına hazırlanıyoruz. Gayet iyi gidiyor kamp bizim için. İnsanların bu konuda daha mantıklı konuşmasını istiyorum. Türkiye'ye ben yeni gelmedim. Türkiye'de transfer haberleri mantıklı değil, saçma. İnsanların okudukları her şeye inanmamalarını rica ediyorum. Bu paylaşımla ilgili bunun altında bir mesaj aramaya gerek yok. Ben sosyal medyayı çok aktif kullanıyorum. Bunun altında bir niyet yok. Ayrılacak olsam bunu direk söylerim. Benim burada bir yıl daha kontratım yok. Kesinlikle Bşeiktaş'ta kalıyorum."

"Gönül ister ki tekrar Real Madrid'ten Barcelona'dan teklifler alayım"

"Diğer takımlar, diğer kulüpler bana ilgi gösteriyorlarsa bu benim kontrol edebileceğim bir şey değil. Demek ki iyi işler yapıyorum. İyi performans gösteriyorum. Daha iyilerini de yapmak istiyorum. Gönül ister ki tekrar Real Madrid'ten Barcelona'dan teklifler alayım"

"Siyahlı grili forma hoşuma gitti."

"Doğrusunu söylemek gerekirse saç stilimi tatil için düşündüm ama o kadar çok olumlu geri dönüş aldım ki yeni sezona bu saç stili ile başlamak istedim. Formaları fotoğraf olarak gördüm, normal olarak göremedim ama siyahlı grili forma hoşuma gitti."

"Cenk'in ayrılması beni üzdü"

"Ben bireysel anlamda iyi bir performans gösterdim geçen sezon. Ancak takım halinde ligde hayal kırıklığı yaşadık. Sahip olduğumuz kadro ile daha iyisini yapmamız lazımdı. Yeni sezonda daha iyisini yapmak istiyoruz. Cenk bizim için önemli bir isimdi. Benim de kişisel olarak onunla çok iyi ilişkim var. Ayrılması beni tabi ki üzdü ama hayat devam ediyor, bizim de hayata uyum sağlamamız gerekiyor"

"Kulüp kendi açısından doğru bir strateji izlerse ben burada uzun yıllar kalmak istiyorum"

"Bir kere her şeyden önce şunu ortaya koymak lazım. Futbol artık çok büyük bir endüstri, lafı çok dolandırmaya gerek yok. Futbol büyük bir sektör ve oyuncular da bunun bir parçası. Kulüp kendi açısından doğru bir strateji izlerse ben burada uzun yıllar kalmak istiyorum"

"Şenol hoca ile çalışmak büyük bir deneyim"

"Şenol hoca ile çalışmak büyük bir deneyim. Sezon içerisinde takım ile kurduğu iletişimle bunu size hissettiriyor. Zaten iyi oyuncular da farklı hocaların farklı sistemlerine uyum sağlayabilir. Hoca benden farklılıklar isterse, benim buna uyum sağlamam gerekiyor"

Etiketler :