Babel, sosyal medyada neden küfür ettiğini açıkladı: "Belki bu hareketle başım göğe ermedi ama..."

Babel, sosyal medyada neden küfür ettiğini açıkladı: "Belki bu hareketle başım göğe ermedi ama..."

Beşiktaş'tan ayrılış sürecine dair açıklamalarda bulunan Ryan Babel, Siyah-Beyazlı formayı giyerken attığı ve olay olan Tweet için de çarpıcı ifadeler kullandı.

Ajans Beşiktaş - Skorer'in haberine göre Beşiktaş ile yollarını ayırdıktan sonra İngiltere’nin Fulham takımına transfer olan Ryan Babel, Hollanda’dan Voetbal International’e bir röportaj verdi.

Son olarak geçtiğimiz günlerde, eski takımı Liverpool filelerine gönderdiği golle gündeme gelen deneyimli futbolcu, siyah-beyazlı ekipteki dönemiyle ilgili de itiraflarda bulundu.

Ryan Babel’e Al Ain forması giydiği dönemde taraftara terlik atması ve Beşiktaş’tan ayrılmasına yol açan sürecin parçası olan, bir taraftara yazdığı sert tweet kendisine hatırlatıldı ve ‘Neden böyle?’ diye soruldu. 

Hollandalı futbolcu şu yanıtı verdi:

“Çünkü haksızlığa dayanamıyorum. Belki bu hareketle başım göğe ermedi ama seyirci de kalamazdım, bir şekilde bununla mücadele etmem gerekiyordu. Sosyal medya size saldırabilmenin bir yolu olarak da kullanılıyor."

"En iyi dönemim Beşiktaş'ta"

Futbolculuk kariyerinin en iyi dönemini Beşiktaş’ta geçirdiğini söyleyen Ryan Babel “Ajax, Liverpool, Hoffenheim, Kasımpaşa, Deportivo gibi takımlarda oynadım. Bence en iyi Babel, Beşiktaş’taki Babel’di. Çünkü orada vazgeçilmezdim ve son derece istikrarlı bir performans sergiliyordum. Ya gol atıyor ya asist yapıyor, sürekli skora katkı sağlıyordum" dedi.

Babel ile taraftar arasında ne yaşanmıştı?

Bir Beşiktaş taraftarı Anakaragücü maçından 2 gün sonra, "Yollayın gitsin. Tekrar 200 bin kazanmak ister misin? Kasımpaşalı Ryan Babel." yazdı. Babel de bu sözlere, "Annenle yeniden buluşmamı ister misin?" cevabı verdi. Şok cevapla gündem haline gelen Babel, tepkiler üzerine "Üzgünüm" yazılı bir paylaşımda bulundu. Babel, bir süre sonra da G.Saray maçı için 2 bilet vereceğini duyurarak, "Haydi ama! Biraz mizah duygunuz olsun. 1000 kişi üstüme geliyorsunuz. Ben dünyadaki en iyi taraftarın bizde olduğunu düşünürdüm. Haydi kenetlenelim" yazdı.

Babel, daha önce de Ankaragücü maçı sırasında "Formanın değerini bilen genç Güven, Dorukhan geldi durum bu. Babel, Oğuzhan Tolgay triplerinizi bırakıp geliyorsanız gelin işinizi yapın" yorumu yapan bir taraftara, "Twitter sayfanın arkasına saklanıp çok fazla konuştuğunu düşünüyorum" cevabı veren Babel; taraftarın, "Yazık!" paylaşımına da "Yazık yok, sadece sus" cevabı verdi. Hollandalı oyuncu 2015'te de benzer bir sosyal medya olayıyla gündeme gelmişti. Babel, genç bir kızın sosyal medyadaki eleştirisine, "Bence futbol konuşacağına büyüyen göğüslerine konsantre olmalısın. Sen bir kızsın, yerini bil" demişti.

Etiketler :