Babel transferinde dün gece neler yaşandı? Babel ne zaman geliyor?

Babel transferinde dün gece neler yaşandı? Babel ne zaman geliyor?

Hollandalı oyuncuyla 2.5 yıllık anlaşma sağlayan Beşiktaş’ın gün içinde resmi açıklaması yapması bekleniyor.

Ajans Beşiktaş - Sezon başından bu yana sol kanada transfer yapmak için uğraş veren Beşiktaş, sonunda mutlu sona ulaştı. Uzun süredir gündemde olan ve görüşmeler yapılan Hollandalı yıldızla her konuda anlaşıldı.

SON MAÇA ÇIKTI

La Liga'da dün gece Deportivo formasıyla son maçına çıkan Babel, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada başka bir kulübe gideceğini açıkladı. Digitürk'ü satın alan BeINSport'un İspanya temsilciliği ise maçın ardından verdiği son dakika haberi ile Ryan Babel'in Beşiktaş ile kesin olarak anlaşmaya vardığını duyurdu.

BABEL NE DEDİ?

Hollandalı oyuncu, Real Betis maçının ardından yaptığı açıklamada "Ne olacağını şu an bilmiyorum. Menajerimle konuşmak zorundayım" dedi. Henüz kesin bir şey söyelem için erken olduğunu belirten Babel "Önümde değerlendirmem gereken iki teklif var. Henüz karar vermedim. İspanya'yı çok sevdim. Burada kalmak isterdim ama başka koşulları da düşünmek zorundayım. Gerçekler var" diye konuştu.

1 GOL ATTI, OYUNDAN ÇIKTI

Dün gece İspanya Kral Kupası’nda Deportivo La Coruna formasını son kez giyen Babel, Real Betis karşısında bir gol attı. Babel, Deportivo'nun karşılaşmanın 89. dakikasında alkışlarla oyundan çıkarken yerini Emre Çolak'a bıraktı.

Hollandalı yıldız, 2013-15 sezonları arasında Kasımpaşa forması giymiş ve çıktığı 59 maçta 14 gol atmayı başarmıştı.

Etiketler :