Bağış 80 milyon, kasaya giren 47 milyon

Bağış 80 milyon, kasaya giren 47 milyon

Divan kurulu toplantısında açıklamalar yapan İcra Kurulu Başkanı Mesut Urgancılar, 'Bırakmam Seni' kampanyasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - 3 milyar 302 milyon liralık borç açıklayan Beşiktaş'ta 'Bırakmam Seni' bağış kampanyasında konulan hedeften de uzak kalındı. Bunu da bizzat kulübün icra kurulu başkanı ve genel sekreteri Mesut Urgancılar, bugünkü divan kurulunda dile getirdi.

"Hedeften uzaktayız"

Urgancılar, bugüne kadar 80 milyon liralık bağış toplandığını hatırlatarak, "Bu bağışın 47 milyon lirasını tahsil ettik. Kalanını da tahsil edeceğiz. Hedefimiz 150 milyon lira ile kampanyayı bitirmek ancak şu anda hedefimizden uzaktıyız" dedi.

9 Eylül'de sona erecek

Urgancılar, 9 Eylül'de SMS kampanyasının sona ereceğini de hatırlatarak, taraftarlardan daha yoğun şekilde katkı beklediklerini söyledi.

Bugüne kadar atılan SMS sayısı ise 495 bin civarında.

İkinci kampanya TV8'de

Siyah beyazlı kulüp Vodafone Park'ta yapılacak ödül çekişiliye birlikte bağış kampanyasında ikinci kez TV'den destek toplayacak. Daha önce Kanal D'de yapılan programın benzeri bu kez TV8'de yapılacak.

Siyah beyazlı kulüp, kampanya çerçevesinde SMS atarak destek olan taraflar arasında çekiliş yaparak evden arabaya kadar çeşitli ödüller verecek. (Ajansspor)

Etiketler :