"Bakalım torbadan kimler çıkacak?"

"Bakalım torbadan kimler çıkacak?"

Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, Beşiktaş'ın transfer politikası hakkında bir yazı yazdı

Ajans Beşiktaş - İşte Bilal Meşe'nin Milliyet Gazetesi'ndeki bugünkü yazısı;

Beşiktaş, iç ve dış transferde sessizliğini koruyor! Fenerbahçe ve Galatasaray transferde hız kesmiyor, Kartal ise geri vitese taktı! Fenerbahçe; Allahyar, Emre Belözoğlu, Vedat Muriç, Murat Sağlam ve Altay Bayındır’ı renklerine bağlarken, ezeli rakip Galatasaray da boş durmuyor. Adem Büyük, Ryan Babel, Jimmy Durmaz, Ozornwafor ve Şener Özbayraklı derken yeni Aslanlara Emre Mor da eklendi. 
Beşiktaş’ta ise tık yok, tek bilinen isim Anakaragücü’nden Tyler Boyd... Prensip anlaşması var ama onda da henüz imza yok. Nedeni de ekonomik kriz... Satmadan alamıyor! Kimi satacak, elle tutulur, para getirecek bir Quaresma, bir de Dorukhan var. Genç futbolcuyu elden çıkaracaklarını sanmıyorum, Quaresma’da ise sıkıntılı süreç devam ediyor, ortada mutsuz bir tablo var.
Abdullah Avcı, bu tabloyu pozitife çevirecek kadar tecrübelidir. Yalnız Kuzey ülkelerinde uzun süre futbolcu arayışlarını sürdüren Gökhan Keskin’in portföyünde isimlerin olduğu biliniyor. Ne var ki, ekonomik sıkıntı, yönetimin elini kolunu bağlıyor. Tek umutları Bankalar Birliği ile yapılandırma anlaşması. O da bitti bitecek, iş imzaya kaldı.
Her ne kadar kulüp tersini iddia etse de anlaşmanın olduğunu dostlarımız bize söyledi. Yapılandırmanın bitimiyle birlikte Gökhan Keskin’in raporu doğrultusunda üç kaliteli yabancı transfer edilecek. İsimleri Keskin’de saklı, ser veriyor, sır vermiyor! Valla camia kadar bizler de Kartal’ın transferlerini merakla bekliyoruz... Bakalım torbadan kimler çıkacak?