''Balotelli Beşiktaş'ın çocuğudur''

''Balotelli Beşiktaş'ın çocuğudur''

Beşiktaş'ın forvet transferini değerlendiren Kartal Yiğit, Nevzat Demir ve Didem Dilmen, Balotelli hakkında değrlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın forvet transferini Asist Analiz'de değerlendiren Kartal Yiğit, Nevzat Demir ve Didem Dilmen, Balotelli hakkında değrlendirmelerde bulundu. İşte o değerlendirmeler;

''Fenerbahçe'nin Balotelli'ye ilgisi var''

Beşiktaş'ın ilgilendiği Balotelli'ye Fenerbahçe'nin de ilgi duyduğunu belirten Didem Dilmen, "Fenerbahçe, Smolov'un bonservis problemini çözemedi. İki isim gündeme geldi; Balotelli ve Eran Zahavi.'' dedi.

''Balotelli Beşiktaş'ın çocuğudur''

Balotelli'nin Beşiktaş'ta kendini bulabileceğini ifade eden Nevzat Dindar, "Balotelli, Beşiktaş'ın çocuğudur. Beşiktaş tarihinde siyahi forvetlere hep bir ilgi vardır." ifadelerinde bulundu.

''Sergen Yalçın'ın önceliği Ze Luis''

Sergen Yalçın'ın ilk isteğinin Ze Luis olduğunu belirten Kartal Yiğit, ''Balotelli ile görüşmeler devam ediyor ama Sergen Yalçın'ın ilk isteği Ze Luis." dedi.

''Büyük ihtimal Cisse olacak''

Beşiktaş'ın Cisse'ye olan ilgisinin bitmediğini belirten Yiğit, ''Beşiktaş'ın elinde santrafor kalmadığı için Sergen Yalçın'ın ilk etapta Papiss Cisse transferini bitirmek istediğini biliyorum. Büyük ihtimalle Cisse Beşiktaş forması giyecek.'' ifadesinde bulundu.

''Sosa Beşiktaş'a gelirse kimse şaşırmasın''

Beşiktaş'ın Sosa'ya ilgisinin olduğunu söyleyen Yiğit, ''Sosa Beşiktaş'a gelirse kimse şaşırmasın. Ama şöyle bir durum var; Beşiktaş, Adem Ljajic'i göndermeden, Sosa'yı almaz.''

Etiketler :