Balotelli teklifi ortaya çıktı! 2 bomba daha

Balotelli teklifi ortaya çıktı! 2 bomba daha

Siyah-beyazlılar, Brescia’nın gözden çıkardığı İtalyan golcü Balotelli'nin menajeriyle temasa geçerek transfer teklifi yaptı. Öte yandan Kartal, B planı için 2 isimle daha görüşüyor.

Ajans Beşiktaş - Burak Yılmaz’ın sürpriz vedası ardından forvet transferi için atağa kalkan ve üç isme odaklanan Beşiktaş’ta birinci hedefin Mario Balotelli olduğu ifade edildi.

29 yaşındaki İtalyan golcünün menajeriyle temasa geçen siyah beyazlı yönetim, devre arasında kadroya katamadığı Balotelli’ye bu kez resmi imzayı attırmayı planlıyor. Taraflar arasındaki ilk görüşmenin olumlu geçtiği ortaya çıkarken, kulübü Brescia’nın Balotelli’yi bonservisiyle vermek istediği öğrenildi. Balotelli’yi satın alma opsiyonuyla kiralama seçeneğine daha sıcak bakan Beşiktaş Yönetimi, alternatif isimlerle de temaslarını sürdürüyor.

Porto’da oynayan Ze Luis için Portekiz kulübüne teklif sunan siyah-beyazlılar, Balotelli’de yaşadığı sorunla karşılaştı. Porto’nun Ze Luis’i bonservisle birlikte satmak istemesi, Beşiktaş’ın adeta elini kolunu bağladı.

Benfica’ya resmi kiralama teklifi 

Balotelli ve Ze Luis’in yanı sıra Portekiz’de Benfica forması giyen Haris Seferovic de Kartal’ın transfer listesinde yer alıyor. Siyah beyazlılar, yetenekli oyuncu için Benfica’ya resmi kiralama teklifi sundu.

Balotelli, Ze Luis ve Seferovic’ten birini kadroya katmaya kararlı olan yönetimin, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın tercihine göre hareket edecek.

Larin kalabilir 

Bu arada Yalçın’ın onay vermesi halinde Zulte Waregem’le kiralık sözleşmesi biten Kanadalı forvet Cyle Larin de yeni sezonda kadroda tutulacak. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)

Etiketler :