"Balotelli transferine kırmızı ışık"

"Balotelli transferine kırmızı ışık"

Beşiktaş'ın Mario Balotelli'yi gündemine aldı. Fanatik Gazetesi Beşiktaş editörü Gökmen Özcan, Mario Balotelli transferinde yaşanan son gelişmeleri paylaştı.

Ajans Beşiktaş - Mario Balotelli'nin adı transfer döneminde Beşiktaş ile anılıyor. Beşiktaş'ın her transfer döneminde gündeme gelen Mario Balotelli'yi bu transfer döneminde de gündemine aldı.

Tivibu Spor'da konuşan Fanatik Gazetesi Beşiktaş editörü Gökmen Özcan, Mario Balotelli transferinde yaşanan son gelişmeleri paylaştı.

Beşiktaş'ın Mario Balotelli transferinde ibrenin kırmızı tarafa çevrildiğini ifade eden Gökmen Özcan, "Mario Balotelli, dünyaca ünlü futbolcu menajeri de dünyanın en iyi iki menajerinden biri. Bu yüzden normal bir transfer şartları içerisinde değil şu anda bu transfer. Hem menajerini hem de futbolcuyu ikna edeceksiniz.''

Mario Balotelli transferinin gerçekleşmemesinin nedenini oyuncunun istediği bonus ücreti olduğunu söyleyen Gökmen Özcan, "Ben Beşiktaş yöneticilerle Balotelli ile ilgili görüştüğümde Balotelli'nin istediği ücretle kendilerinin teklifinin arasında çok fark olmadığını söylemişlerdi." dedi. (Fanatik)

Etiketler :