Balotelli'nin soruları Sergen Yalçın'ı şaşırttı

Balotelli'nin soruları Sergen Yalçın'ı şaşırttı

Beşiktaş, Mario Balotelli transferini bitirmeye çalışıyor. Golcü oyuncu ise Sergen Yalçın ile görüştü. Başarılı hocaya kendisini nasıl oynatacağını sordu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta gündem Mario Balotelli… Brescia kulübü başkanı Cellino ayrılmaya karar vermesi durumunda İtalyan yıldız için bonservis istemiyor. Gelecek sezon takımda kalması durumunda 1 milyon euro vereceği için Balotelli’ye tamamen karşı. Serie B’de oynamak istemeyen Balotelli ise Flamengo ve Boca Juniors’u reddetti. Romanya’dan Cluj takımıyla görüşüyor. Ancak İtalyan yıldızın hedefi Şampiyonlar Ligi.

Sergen Yalçın’la tercüman aracılığıyla Zoom üzerinden görüşen Balotelli’nin soruları ise başarılı teknik adamı şaşırttı. İtalyan oyuncu Ljajic’le kendisini nasıl oynatmayı düşündüğünü sordu. Sergen’den kendisini forvet hattında ve 3’üncü bölgede nasıl kullanmak istediğini anlatmasını istedi. Ayrıca son bir aylık SoccerLab verilerini paylaştı. 

Doğum gününde açıklanacak

Beşiktaş’ın Balotelli ile ilgili bir sürpriz hazırladığı ve İtalyan oyuncuyu Çarşamba günü açıklamayı planladığı iddia edildi… 12 Ağustos’ta 30 yaşına basacak İtalyan oyuncunun yaşgününde açıklanarak dünya futbol gündeminin en önemdi transferi şeklinde lanse edilmesi için hazırlık yapıldığı bildirildi. (Fotospor)

Etiketler :