Bandırmaspor’dan Quaresma açıklaması

Bandırmaspor’dan Quaresma açıklaması

Bandırmaspor'dan transfer açıklaması geldi! TFF 1. Lig'in yeni ekibinde Asbaşkan Onur Göçmez Quaresma, Yevhen Seleznyov ve Burak Süleyman ile ilgili konuştu

Ajans Beşiktaş - Bandırmaspor Asbaşkanı Onur Göçmez, Ricardo Quaresma, Yevhen Seleznyov ve Burak Süleyman’ın transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Göçmez, gelecek sezon Süper Lig ve 1. Lig’de 21 takım olmaması gerektiğini, bay olarak takımların bir hafta maç oynamamasının ligin kimyasını bozacağını söyledi.

Radyospor’da Salim Manav’ın canlı yayın konuğu olan Onur Göçmez. “Şu anda Bandırmaspor olarak her şey çok güzel gidiyor. Önümüzdeki yıl hedefimiz 1. Lig’de kalmak. Ön libero, stoper ve santrfor transfer edeceğiz. Kamp döneminde de eksik gördüğümüz mevkiler için de çalışmalar yapabiliriz. Santrfor ve ön liberonun yabancı olmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

''Quaresma transferi neden olmasın?''

İsmi Bandırmaspor ile anılan Kasımpaşa ile ayrıldığını açıklayan eski Beşiktaşlı futbolcu Quaresma ve son olarak Bursaspor’da oynayan Yevhen Seleznyov hakkında ise Göçmez, “Bandırmaspor'un Quaresma'yla gündeme gelmesi iyi işler yaptığımızı gösteriyor. Quaresma'yla şu anda bir temasımız yok. Transfer süreci sürprizler olabilir. Quaresma transferi neden olmasın? Beşiktaş’tan Oğuzhan Akgün'ü istiyoruz. Seleznyov gündemimizde yok. Kocaelispor’dan Burak Süleyman ile anlaştık” dedi. (Ajansspor)