Banvit - Anadolu Efes maçı CANLI izle

Banvit - Anadolu Efes maçı CANLI izle

Banvit, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Anadolu Efes ile karşılaşıyor.

Anadolu Efes, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda Banvit ile karşılaşacak. Banvit son 5 maçında 3 mağlubiyet ve 2 galibiyet yaşadı. Anadolu Efes takımı ise son 5 maçında 1 mağlubiyet ve 4 galibiyetlik istatistik sergiledi. 

Ankara Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma 21 Ekim 2018 (bugün) saat 17:30'da başlayacak.

Banvit - Anadolu Efes maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Banvit Anadolu Efes maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Banvit Anadolu Efes canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Banvit ile Anadolu Efes arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Banvit - Anadolu Efes maçı Tivibu Spor 2 kanalından canlı izlenebilecek. 

Tivibu Spor, Türkiye'deki uydu ve IPTV tabanlı bir dijital yayın platformlarından biridir ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi maçlarını ücretli olarak yayınlamaktadır. Bu hizmeti dünyadaki genel adı pay-tv'dir. Bu maçı yasal yollarla izlemek için Tivibu abonesi olmanız gerekmektedir. Ücret bilgilerini ve kampanyaları Tivibu.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz.

 Tivibu'da spor kanalı olarak Tivibu Spor, Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4 kanalları yer alıyor. Bunlar dışında Eurosport ve Foxsport kanalları da Süper Paket'e dahil.

Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için ise sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri justintv, lshunter, netspor12, netspor23 ve netspor27 olarak öne çıkıyor. Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar yayıncı kuruluşların maç yayınlarını yurt içi ve yurt dışından izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan siteler, kötü yayın kalitesi ile maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Etiketler :