Banvit - Nizhny Novgorod maçı CANLI İZLE  (31.10.2018)

Banvit - Nizhny Novgorod maçı CANLI İZLE (31.10.2018)

Banvit ile Nizhny Novgorod FİBA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçında karşı karşıya gelecek. Banvit ile Nizhny Novgorod arasındaki karşılaşmayı CANLI takip edebilmeniz mümkün.

FİBA Şampiyonlar Ligi 2018/2019 sezonu maçları sürüyor. A Grubu'nda Banvit ile Nizhny Novgorod karşı karşıya geliyor. Banvit - Nizhny Novgorod arasında oynanacak FİBA Şampiyonlar Ligi maçı 31 Ekim 2018 Çarşamba günü (bugün) oynanacak. Maçın başlangıç saati TSİ 20:00 olarak belirledi. Banvit son 5 maçında 1 galibiyet ve 4 mağlubiyet yaşadı. Nizhny Novgorod takımı ise son 5 maçında 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetlik istatistik sergiledi. Banvit ile Nizhny Novgorod maçının İddaa kodu 817 olarak belirlendi.

Banvit ile Nizhny Novgorod arasındaki futbol karşılaşması 31 Ekim 2018 tarihinde saat 20:00 (TSİ) başlayacak. UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda şu takımlar yer alıyor: Murcia, Avellino, Anwil Wloclawek, Banvit, Nizhny Novg, Ventspils, Le Mans ve Ludwigsburg.

Peki Banvit - Nizhny Novgorod maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Banvit Nizhny Novgorod maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden "Banvit Nizhny Novgorod canlı izle" aramalarını yapıyor. Sporseverler ve futbol seyircisi Banvit ile Nizhny Novgorod arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırılıyor.

Nizhny Novgorod - Pınar Karşıyaka maçı Tivibu Spor kanalından (şifresiz olarak) canlı izlenebilecek. Tivibu Spor, Türkiye'deki uydu ve IPTV tabanlı bir dijital yayın platformlarından biridir ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi maçlarını ücretli olarak yayınlamaktadır. Bu hizmeti dünyadaki genel adı pay-tv'dir. Bu maçı yasal yollarla izlemek için Tivibu abonesi olmanız gerekmektedir. Ücret bilgilerini ve kampanyaları Tivibu.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz. Tivibu'da spor kanalı olarak Tivibu Spor, Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4 kanalları yer alıyor. Bunlar dışında Eurosport ve Foxsport kanalları da Süper Paket'e dahil.

TİVİBU SPOR CANLI İZLEME LİNKİ

 

Etiketler :