Barbet adım adım Kartal'a doğru

Barbet adım adım Kartal'a doğru

Oyun kurucu stoper için arayışlarını sürdüren Beşiktaş’ın Brentford’lu bonservisi elinde olan 26 yaşındaki Fransız oyuncuyla ilgilendiği ortaya çıktı

Ajans Beşiktaş - Transfer sezonunun resmen start almasıyla birlikte gündemindeki isimleri bir an önce kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş’ın Fransız stoper Yoann Barbet’i gündemine aldığı ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların Kayserispor ile mukavelesi sona eren Kana Biyik ile ilgilendiği iddia edilse de oyun kurucu sol stoper alınmasını isteyen teknik direktör Abdullah Avcı’nın öncelikle tercihinin 26 yaşındaki Fransız futbolcu olduğu ortaya çıktı.

İngiltere’de Championship temsilcisi Brentford’un 4 yıl formasını giydikten sonra serbest kalan 26 yaşındaki stoperin bonservisinin elinde olması da transferi daha cazip hale getiriyor. Ancak Premier Lig’e yeniden yükselen Aston Villa ile Wolverhampton’ın da bu oyuncuyla ilgilenmesi Beşiktaş’ın işini biraz zorlaştırabilir.

2015-16 sezonu önce Fransız ekibi Niort’dan İngiltere’ye transfer olan ve sol bekte de oynayabilen Barbet bu sezon 37 resmi karşılaşmada görev yaparken 1 de gol attı. Fransız oyuncu Brentford’taki 4 yıllık kariyerinde ise toplamda 118 resmi maça çıktı, takımına 7 gol, 4 asistlik katkı sağladı. (Asist Analiz)

Etiketler :