Basın toplantısı sona erdi! İşte Şenol Güneş'in açıklamalarının tamamı...

Basın toplantısı sona erdi! İşte Şenol Güneş'in açıklamalarının tamamı...

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu dördüncü maçında Monaco ile Vodafone Park'ta karşılaşacak. Teknik Direktör Şenol Güneş maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 1 Kasım Çarşamba günü sahasında Fransa'nın Monaco ile yapacağı maçı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek.  Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak müsabakada Paolo Tagliavento'nun yardımcılığını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli üstlenecek.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları: "Monaco bizi biz de onları az da olsa iyi tanıyoruz. Oradakine göre zor bir maç oynayacağız. Son 2 maçta daha iyi oynadılar. Tüm zorlukları aşacak bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Birbirimizi az da olsa tanıyoruz. Sabırlı olmak durumundayız. Orada daha çok hücum ettiler. Burada belki daha az hücum edeceklerdir. Dikkatli olmalıyız.

Önceki maçta aldığımız puanlar önemli. Daha önce onları bunları yaptık ama kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Biliyoruz ki kazanırsak gruptan çıkacağız. Beraberliğe oynamakta, hücum oynamakta zordur. Yeri gelince savunma, yeri gelince hücum yapacağız. Kadro olarak hemen hemen belli. Sakatlık olmazsa Mustafa, Orkan ve Caner kadroda olmayacak. Caner'in bir sakatlığı yok. Burada kararları ben veririm.

Stadyumda çok gürültü olacağını düşünüyorum. Kapalı gişe deyimi sinema içindir, sessizlik olur. Yarın rakibin bize karşı dinamik oynayacağını düşünüyorum. Böyle olmazsa bizim işimize gelir tabii.Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’ni çok önemsiyor diyorlar.. Hakikaten siz önemsemiyor musunuz burayı? Monaco'nun Bordeaux maçındaki 11 ile bize karşı çıkacağını bekliyorum.

2002 Dünya Kupası'na giderken bizden rahatsız olanlar dönüşte karşılamaya geldiler. İnşallah yine öyle olur. Ligle ilgili konuşmak istemiyorum ama samimiyetle işmizi yaptık. Her maça kazanmak için çıktık. Bazısını kazandık bazısını kazanamadık. İşin doğasında olan sebepler vardır tabii başka zaman konuşuruz bunları. Kazanmak isteyeceğiz. Skor ne olur bilmiyoruz. Göztepe maçına da aynı şekilde çıkacağız."

Etiketler :