Başkan, Abdullah Avcı'yı resmen açıkladı!

Başkan, Abdullah Avcı'yı resmen açıkladı!

Süper Lig ekiplerinin radarında yer alan teknik direktör Abdullah Avcı'nın yeni takımı belli oldu. Süper Lig temsilcisi, tecrübeli teknik direktör ile anlaşmaya vardı. Avcı 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta performansıyla hayal kırıklığı yaratan teknik direktör Abdullah Avcı, yapılan seçimlerin ardından yeni başkan Ahmet Nur Çebi tarafından takımda düşünülmemişti. Üst üste alınan yenilgiler sonrası siyah-beyazlı taraftarların da tepkisini çeken tecrübeli hoca, yeni yönetimle yaptığı toplantı sonrasında Beşiktaş kariyerini sonlandırmış, koltuğu kulübün efsanesi Sergen Yalçın'a devretmişti.

Bir süredir takım çalıştırmayan ve yayıncı kuruluşta yorumcu olarak ekranlarda yer alan Abdullah Avcı, son dönemde Süper Lig kulüplerinde temas halindeydi.

Süğlün: ''Abdullah Avcı ile anlaşamadık''

Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Murat Süğlün, teknik direktörlük konusunda Abdullah Avcı ile anlaşamadıklarını bildirdi. Tarafların uzun süren görüşmelerin ardından bir anlaşma sağlayamadığı belirtildi.

Sezon başında Bodrum'da gerçekleştirilen görüşmenin ardından anlaşmanın sağlanamadığı Abdullah Avcı ve Trabzonspor flörtünde ikinci perde başladı.

Ligde alınan kötü sonuçların ardından teknik patron Eddie Newton ile yollarını ayıran bordo-mavililer deneyimli hoca ile yeni bir görüştürme gerçekleştirdi.

Başkan Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve bazı yöneticiler, Abdullah Avcı’yla yapılan kritik görüşmede bizzat yer aldı.

Başkan: ''Görüşmeler olumlu sonuçlandı''

TRT Spor'a açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: "Tamer Tuna ile hiç görüşmedik. Abdullah Avcı ile yapılan ilk görüşmeler olumlu sonuçlandı" dedi.

3 yıllık imza... 

Prensip anlaşmasına varılan Avcı'nın, kısa süre içerisinde Karadeniz ekibi ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. (Skorer)

Etiketler :