Basthuayi için kritik karar

Basthuayi için kritik karar

Kadrosunu üst düzey futbolcularla güçlendiren Beşiktaş'ta yıldız futbolcunun sözleşmesinin feshi gündeme geldi. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde geçtiğimiz sezonu Galatasaray'ın önünde bitiren Beşiktaş sezonu şampşyonlukla tamamlamıştı. Antalyaspor'u kupa finalinde saf dışı bırakarak Türkiye Kupası'nı da müzesine götüren Kara Kartal sezonu çifte kupayla tamamlamıştı.

AVRUPA DEFTERİ KAPANDI

Beşiktaş bu sezona iyi bir başlangıç yapsa d devamını getiremedi. Özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki performansı merak edilen Kara Kartal, Borussia Dortmund, Sporting Lizbon ve Ajax'ın olduğu grupta puanla tanışamadı ve Avrupa defteri kapandı.

YILDIZ İSME BÜYÜK ŞOK

Sezon başında kadrosunu dünyaca ünlü yıldızlar ile güçlendiren Beşiktaş'ta büyük bir şok yaşanıyor. Yaz transfer döneminde kadroya dahil edilen yıldız oyuncunun sözleşmesinin fehsedileceği iddia edildi.

OLAY İDDİA: 'SÖZLEŞME FESHİ GÜNDEME GELECEK'

Posta'da yer alan habere göre; uzun süren sakatlık problemi sağlık heyetini harekete geçirdi. Batshuayi'de yaşanana sakatlık probleminin kronik olup olmayacağı araştırıldı. Riskli bir durumun ortaya çıkması durumunda ise sözleşme feshi gündeme gelecek.

SAKATLIKLARI BÜYÜK PROBLEM OLDU

Sezon başında İngiliz ekibi Chelsea'den kiralık olarak transfer edilen Michy Batshuayi bu sezon üç kez sakatlanmıştı. Şampiyonlar Ligi'nde kritik maçları kaçıran Belçikalı forvet Trabzonspor maçında da forma giyememişti.

SAĞLIK HEYETİ DETAYLI RAPORLARI İSTEDİ

Beşiktaş sağlık heyetinin Batshuayi'de sakatlık problemini en ince detaylarına karşı araştıracak. Belçikalı golcüde riskli bir durum gözlemlenirse sözleşme feshi gündeme gelecek.

LONDRA'DA TEDAVİ GÖRÜYOR

Son olarak adale sakatlığı yaşayan Michy Batshuayi, şu an Londra'da tedavi görüyor. Tecrübeli oyuncunun sağlık durumuyla ilgili detaylı rapor istendi.

BATSHUAYI'DE SORUN ÇIKARSA ROTA ABOUBAKAR

Posta'nın iddiasına göre Beşiktaş yönetimi Batshuayi'de sorun yaşanması ihtimalini göz önünde bulundurarak rotayı Aboubakar'a kırdı. Kamerunlu golcüyle görüşmelerin başladığı iddia edildi.

12 MAÇTA 4 GOL ATTI

Sezon başında Chelsea'den kiralık olarak transfer edilen Michy Batshuayi, Siyah Beyazlılarda 12 maça çıktı. Belçikalı golcü bu karşılaşmalarda 4 gol atarken 1 asist yapma başarısı gösterdi. Batshuayi'nin Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 10 milyon Euro...