Batshuayi: "Ajax maçında o golü atamadım, üzgünüm"

Batshuayi: "Ajax maçında o golü atamadım, üzgünüm"

Beşiktaş'ın Belçikalı golcüsü Batshuayi, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Deneyimli futbolcu, Ajax maçında golü atamadığından dolayı üzgün olduğunu belirterek "O gol olmalıydı. İyi bir başlangıç olurdu." dedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın golcüsü Michy Batshuayi, Ajax maçını ve Beşiktaş'ta şu ana kadar yaşadıklarını anlattı.

İşte Belçikalı golcünün açıklamaları: "Ajax maçından o golü atamadığımdan dolayı üzgünüm. O gol olmalıydı. İyi bir başlangıç olurdu. Çok fazla eksiğimiz vardı. Ben hala takıma güveniyorum. Milli aradan sonra hepsi döndükten sonra çok da çalışarak önümüzdeki tüm maçları galibiyetle tamamlamak istiyoruz.

"Süper Lig, güçlü bir lig"

Transferim sürecinde Menajerim aradı. Nkoudou benim en iyi arkadaşım. İkimizin de menajeri aynı. Bilmem gereken her şeyi anlattılar. Kariyerimde ihtiyacım olan Beşiktaş gibi büyük kulüpte oynamaktı. Karar verirken çok da düşünmedim. Süper Lig iyi bir lig. Güçlü futbolculara sahip bir lig.

"Sergen hoca büyük bir karakter" 

Sergen hocanın Chelsea maçında (2003) kalitesinin çok iyi olduğu top kontrolünden belli oldu. Sergen hoca çok büyük bir karakter. Benden beklentileri var. Benden beklentileri olması önemli bir detay.  Şu an geleceğe dair düşündüğüm tek şey önümüzdeki maç. Geleceğimle ilgili konuşmak için erken. Bu soruyu bana sezon sonunda sorabilirsin. Şu anda bu gole odaklandım. Takım arkadaşlarım beni iyi anlıyor. Alışkanlık edindikçe daha iyi olacağız. Buradaki tek oyuncağım futbol topu."