Batshuayi için N'Koudou devrede!

Batshuayi için N'Koudou devrede!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Alex Teixeira ve Rachid Ghezzal transferlerinden sonra golcü transferi için kolları sıvadı.

Ajans Beşiktaş - Golcü transferi için Luuk de Jong'tan istediği yanıtı alamayan, Diego Costa için şartlarını zorlayan Beşiktaş, 32 yaşındaki forvete Brezilya ekibi Altetico Mineiro da talip olunca rotasını Chelsea'nin 27 yaşındaki Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi'ye çevirdi.

Geçen sezonu Crystal Palace'da kiralık geçiren, Chelsea'nin Lukaku'yu transferi sonrası İngiliz ekibinde forma giyme şansı azalan oyuncuya olan ilgi siyah-beyazlı taraftarı da heyecanlandırdı.

Alex Teixeira'yı sosyal medyadan mesaj yağmuruna tutan ve Brezilyalı oyuncunun İstanbul'a gelmeden önce Türkçe "Siz istediniz ben geliyorum" sözleriyle mest olan taraftar, Batshuayi için de mesaj bombardımanını devreye soktu.

Yönetimin Belçikalı santrfor için harekete geçmesi, siyah-beyazlı renklere gönül verenleri heyecanlandırdı. Alex Teixeira'da olduğu gibi 27 yaşındaki golcü de sosyal medyadan mesaj yağmuruna tutuldu.

27 yaşındaki oyuncunun sosyal medyadaki paylaşımına kısa sürede 500 bine yakın "Come to Beşiktaş" (Beşiktaş'a gel) mesajı atıldı.

MİCHY BATSHUAYİ KİMDİR?

Marsilya, Chelsea ve Dortmund formalarını da giyen Batshuayi, geçen sezonu kiralık olarak geçirdiği C.Palace'ta 20 maçta 2 gol atıp, 2 de asist katkısı verdi.

Kariyerinin en parlak dönemini Fransız ekibi Marsilya'da geçiren 27 yaşındaki futbolcu, 2016 yazında 39 milyon Euro bonservisle Chelsea'nin yolunu tutmuştu.

Chelsea ile 2022 Haziran'ına kadar sözleşmesi olan Batshuayi için kulübü 5 milyon Euro bonservisi bedeli istiyor.

BATSHUAYI İÇİN NKOUDOU DEVREDE!

Alex'te vatandaşı Josef faktörünü kullanan yönetim, 27 yaşındaki golcüyü ikna için de Marsilya'dan takım arkadaşı Kevin N'Koudou'yu devreye sokacak. Futbolcu ikna edilip, Chelsea karşısına daha güçlü bir şekilde çıkılacak. (Sabah - Ogün Şahinoğlu)