Batshuayi'ye ülkesinden talip var

Batshuayi'ye ülkesinden talip var

Beşiktaş ile kiralık sözleşmesi sona eren golcü futbolcu Michy Batshuayi ile ilgili transfer gelişmesi yaşandı. Ülkesi Belçika'da çıkan habere göre Batshuayi, Fenerbahçeli futbolcunun yerini doldurmak için transfer edilecek.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş ile kiralık sözleşmesi sona eren ve Siyah-Beyazlı kulübe veda eden Michy Batshuayi için ülkesi Belçika'dan flaş bir transfer iddiası geldi. Batshuayi ile ilgili yer verilen haberde Fenerbahçe detayı dikkat çekti.

RESMEN VEDA ETTİ

Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere'nin Chelsea kulübünden 1 yıllığına kiraladığı Michy Batshuayi, Süper Lig'in sona ermesiyle Siyah-Beyazlı kulübe resmen veda etmişti.

14 isim kalmalı, en az 4-6 transferJorge Jesus, Fenerbahçe için ilk raporunu verdi! Haberi Görüntüle

Beşiktaş'ın yola devam etmeme kararı aldığı Belçikalı golcü, Siyah-Beyazlı forma altında Süper Lig'de 14 gol atsa da daha çok kaçırdığı pozisyonlarla akıllara kazınmıştı.

ÜLKESİNDEN TALİP VAR

Beşiktaş'ın genel performansını yeterli bulmadığı için yola devam etmeme kararı aldığı Michy Batshuayi için ise ülkesi Belçika'dan flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Voetbalbelgie'de yer alan haberde Michy Batshuayi'nin son sezonlardaki kötü performansları sonrası bonservisinin bulunduğu Chelsea'de gelecek sezon için düşünülmediği ve bu kez kendisi için çok sayıda kulübün istekli olmadığı belirtildi.

Chelsea ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan ve İngiliz kulübünde istenmeyen Batshuayi'nin önümüzdeki sezon ülkesi Belçika'ya dönebileceği öne sürülürken, yıldız futbolcunun transferde adının Royal Antwerp ile anıldığı aktarıldı.

SAMATTA İLE YOLLAR AYRILIYOR

Batshuayi'yi transfer etmek istediği sürülen Antwerp, geride kalan sezonda Fenerbahçe'nin forvet oyuncusu Mbwana Samatta'yı kiralık olarak katmıştı. Sezonun bitmesiyle Samatta ile yollarını ayıran ve Tanzanyalı oyuncu ile yola devam etmeyi düşünmeyen Antwerp, Batshuayi'yi kadrosuna katması halinde forvet hattını yine yolu Türkiye'den geçen bir golcü ile doldurmuş olacak.

SATIN ALMA OPSİYONU İLE BİRLİKTE 5 MİLYON EURO

Fenerbahçe’nin Mbwana Samatta’yı 1.25 milyon Euro kiralama bedeli ve 3.75 milyon Euro satın alma bedeliyle gönderdiği belirtilmişti.

Batshuayi'yi istediği iddia edilen Royal Antwerp, kadrosunda bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Michael Frey'i de bulunduruyor.

Beşiktaş öncesi kariyerinde Standard Liege, Marsilya, Borussia Dortmund, Valencia ve Crystal Palace gibi takımların formasını giyen 28 yaşındaki Batshuayi için Chelsea 2016 yılında 39 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. (Takvim)