Bayern Münih eski teknik direktörü Ottmar Hiyzfeld: "Bayern hiçbir rakibini küçümsemez"

Bayern Münih eski teknik direktörü Ottmar Hiyzfeld: "Bayern hiçbir rakibini küçümsemez"

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi olan Bundesliga temsilcisi Bayern Münih'in eski teknik direktörinden Ottmar Hitzfeld, çarpıcı bir açıklama yaptı.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi olan Bundesliga temsilcisi Bayern Münih'in eski teknik direktörlerinden Ottmar Hitzfeld, Alman takımının gündemine dair değerlendirmelerde bulunurken, siyah beyazlılar ile olan eşleşmeye de değindi.

BEŞİKTAŞ EŞLEŞMESİ İYİ BİR KURA

2014'te İsviçre Milli Takımı'ndan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan 69 yaşındaki Alman isme Bayern Münih'in Devler Ligi'ndeki şansı sorulurken, "Bayern Münih Şampiyonlar Ligi'nin en büyük favorisi değil ancak favorilerinden bir tanesi. Bu durum çekilen kuraya göre değişebilir. Şu an için iyi bir eşleşme oldu. Henüz son 16'da Real Madrid ile Paris Saint Germain ve Barcelona - Chelsea eşleşmelerini de gördük" dedi.

BEŞİKTAŞ'A ELENMEYİ DÜŞÜNEMİYORUM

Bayern'in Beşiktaş'ı elemesi gerektiğinin altını çizen Ottmar Hitzfeld, "Beşiktaş da dahil olmak üzere her takıma saygı göstermelisiniz. Fakat ben Bayern'in Beşiktaş'a elendiğini düşünemiyorum. Bayern zaten hiçbir rakibini küçümsemez" ifadelerine yer verdi

HEYNCKES HERKESİ MUTLU ETTİ

Ayrıca Bayern Münih'in Heynckes ile yola devam etmesi gerektiğini söyleyen Ottmar Hitzfeld,"Harika bir iş çıkardı. Bayern'de birçok insanı da mutlu etti. Burada saygı gören bir insan. Bir antrenör için en önemli şey uzmanlık ve kişiliktir. Dil ve iletişim de önemlidir. Yabancı antrenör de başarılı olabilir mesela Pep Guardiola bunu gösterdi" şeklinde konuştu (Sporx)

Etiketler :