Bayern Münih’ten deplasman tribünü açıklaması

Bayern Münih’ten deplasman tribünü açıklaması

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi 2.turdaki rakibi Bayern Münih'ten deplasman takımının biletleri hakkında açıklama geldi.

Ajans Beşiktaş- Beşiktaş'ın şampiyonlar ligi 2.turdaki rakibi Bayern Münih'ten deplasman takımının biletleri hakkında açıklama geldi. Bayern Münih resmî sitesinin haberine göre Bayern kulübünün müdahalesi olmaksızın Beşiktaş deplasman tribününe ayrılan 3800 biletten vazgeçti . Geçtğimiz yıl Uefa Avrupa Ligi çeyrek finalinde deplasmanda oynadığı Lyon maçında yaşananlar bunu yapmasına tevşik etti yaşanan olaylar sonucu kesilen fatura çok ağırdı. Para cezasının yanı sıra 2 yıl deneme süreli 1 yıl men cezasıyla karşı karşıya kalmıştı.

Ancak bütün biletlerin Bayern Münih'e devredilmiş olması Uefa yönetmeliğinin 15 ve 17.maddelerine ters düşen bir durumu ortaya çıkarıyor. Tüm biletlerin tek bir takım taraftrarına satılıyor olması diğer takımın dışlandığı anlamına geliyor; yönetmeliğe ters düşen nokta da bu.

Deplasman tribünün olmaması Beşiktaş'lı taraftarların Bayern Münih'liler arasında maç izleyebileceği fikrini akıllara getiriyor. Uefa güvenlik standartları gereğince taraftarların ayrılması gerekmektedir.

Bu konuyla alakalı olarak Bayern Münih hukuk sorumlusu Dr. Michael Gerlinger: ''Bayern Münih Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için diğer tüm kulüpler gibi Uefa güvenlik düzenlemelerine bağlıdır. Uefa kurallarına uyulmadığı takdirde avrupa kupalarına katılımdan men gibi ağır cezalar da gelebilir. Ancak çalışanlarımızın her zaman olduğu gibi o gün de stadyuma girişleri hatasız şekilde düzenleyeceğinden eminim'' dedi.

YASAL UYARI: BU HABER "AJANS BEŞİKTAŞ" TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ. Bu içerik telif hakları mevzuatınca korunur. Kaynaksız kopyalama yapanlar hakkında yasal işleme başvurulur.

Etiketler :