Bayern'in yıldızı Arturo Vidal, geleceği hakkında konuştu

Bayern'in yıldızı Arturo Vidal, geleceği hakkında konuştu

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Bayern Münih’te forma giyen Şilili orta saha oyuncusu Arturo Vidal, geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

Ajans Beşiktaş - Avrupa basınında çıkan haberlere göre; Bayern Münih Kulübü, sözleşmesi normal şartlarda 30 Haziran 2019 tarihine bitecek olan futbolcuyu satmak istiyor. Hatta yıldız orta saha oyuncusunun İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Chelsea’ye transfer edileceği de gündeme gelmişti.

Geleceği hakkında konuştu
Vidal geleceği hakkında yaptığı açıklamada, ”Haziran ayına kadar kesinlikle burada devam edeceğim. Kendimi iyi hissediyorum. Ailem de burada mutlu. Başka bir yere gitmeyi düşünmüyorum” diye konuştu.

Bayern’de kalmaya sıcak bakıyor mu?
Sözleşme uzatıp uzatmayacağı konusuna ise Arturo Vidal, ”Tabii ki Bayern Münih ile sözleşmemi uzatmak isterim. Bu da benim kariyerim adına bir seçenek. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz” diyerek açıklık getirdi.

İstikrarlı bir futbol kariyeri…
Futbol kariyerine Colo Colo’da başlayan Vidal, 2007-2008 sezonunda Bayer Leverkusen’e transfer oldu ve burada 4 sezon forma giydi. 30 yaşındaki futbolcu, Leverkusen’den sonra İtalya’nın yolunu tutmuş ve Juventus’ta 4 sezon görev almıştı. 2015-2016 sezonunda Bayern Münih’e katılan Vidal, Bavyera ekibindeki 3.sezonunu geçiriyor.

Şili’nin de as oyuncularından biri
1,80 boyundaki futbolcu, bu sezon Alman ekibinde toplam 28 maçta 6 gol atıp 2 kez de asist yaptı. 21 maçta ilk 11’de sahaya çıkan Vidal, 1846 dakikada sahada kaldı. Şili Milli Takımı’nda da as oyunculardan biri olan Vidal, 77 maçta 21 gol kaydetmişti. (Ajansspor)

Etiketler :