Belçika - Tunus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Belçika - Tunus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Belçika ilk maçta İngiltere'yi zorlayan Afrika temsilcisi Tunus ile karşılaşıyor. Belçika kazanması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek; Tunus ise turnuvaya devam etmek için üç puan almak zorunda

Ajans Beşiktaş - FIFA Dünya Kupası'nda Belçika Tunus ile karşı karşıya geliyor.Başkent Moskova'daki Spartak Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 15.00'te başlayacak. Maç TRT 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Bu maç öncesinde Belçika'nın 3 puanı bulunurken, Tunus henüz puanla  tanışamadı.

Belçika 43. maçında

FIFA dünya sıralamasında 3. sırada yer alan Belçika, şampiyonadaki 43.  maçını oynayacak. Avrupa ekibi geride kalan 42 maçta 15 galibiyet, 9 beraberlik ve 18  yenilgi aldı. 55 gol atan Belçika, kalesinde ise 66 gol gördü.
 
Tunus 14. maçında
 
Beşinci kez Dünya Kupası'na katılma hakkını elde eden Tunus, FIFA  dünya sıralamasında 21. basamakta bulunuyor. Tunus, Dünya Kupası'nda oynadığı 13 maçta 1 galibiyet, 4 beraberlik ve  8 yenilgi aldı. Tunus, daha önce katıldığı 4 Dünya Kupası'nda da gruptan çıkmayı  başaramadı. Afrika ekibinin Dünya Kupalarında attığı 9 gol de farklı isimlerden geldi.

Karşılaşmanın iddaa oranları şu şekilde:

Belçika: 1.15

Beraberlik: 4.75

Tunus: 9.00

 

Etiketler :