Belek'te transfer zirvesi! Orman, Güneş ve Naibi bir araya geldi...

Belek'te transfer zirvesi! Orman, Güneş ve Naibi bir araya geldi...

Başkan Fikret Orman, A takım direktörü Ali Naibi ve teknik direktör Şenol Güneş, dün Belek’te mini bir zirve gerçekleştirdi. 3’lünün, transfer gündeminde yer alan Cyle Larin’le ilgili gelişmeleri görüştüğü öğrenildi.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’in yeni sezon hazırlıklarını Belek Turizm Bölgesi’nde geçiren Siyah-Beyazlılar’da dün hareketli saatler yaşandı. Kara Kartal’ın sabah çalışması sırasında Başkan Fikret Orman, Futbol A Takım Direktörü Ali Naibi’yle birlikte teknik direktör Şenol Güneş’le görüştü. 3’lü zirvede Başkan Fikret Orman, Şenol Güneş’in transfer taleplerini dinledi. Transfer görüşmelerini bizzat yürüten Ali Naibi de son gelişmeleri Şenol hocayla paylaştı. Mini zirvede anlaşma aşamasına geldikleri forvetleri Şenol Güneş’e anlatan Orman, tecrübeli çalıştırıcının görüşlerini dinleyip sonrasında Ali Naibi’yle birlikte alandan ayrıldı.

Larin pazarlığı başladı

Cenk Tosun’u İngiltere Premier Lig ekibi Everton’a 22 milyon Euro karşılığında gönderen Başkan Fikret Orman, milli futbolcunun alternatifini Amerika Birleşik Devletleri’nde buldu. Orman, uzun süredir ilgilendikleri Orlando City’nin golcüsü Cyle Larin için menaceriyle görüşmelerini hızlandırdı. Kulübüyle sözleşmesi sona eren 22 yaşındaki futbolcu için 1.5 milyon Euro’dan 4,5 yıllık anlaşma öneren Orman’ın, genç Kanadalı oyuncunun menacerinden, “Yıllık 2 milyon Euro isteriz” cevabını aldığı bildirildi. Taraflar arasında pazarlıkların devam ettiği kaydedildi.

ABD, 22 milyon istiyor!

Orlando City’le kontratı sona ermesi sebebiyle Cyle Larin’i bedelsiz olarak kadrosuna katmanın hesaplarını yapan Beşiktaş’a, ABD’den şok haber geldi. Amerika Birleşik Devletleri Futbol Federasyonu’nun, kendi liginden farklı bir kıtaya giden futbolcu için prosedür gereği transfer bedeli aldığı ortaya çıktı. Federasyonun, Larin için 5 milyon Euro’luk (22 milyon TL) bir talebinin olduğu kaydedildi. Bu gelişmenin ardından Larin’den vazgeçmeyen yönetimin, bu bedeli indirmek için çaba gösterdiği ifade edildi. (Fanatik)

Etiketler :