"Berat Özdemir Trabzonspor'da"

"Berat Özdemir Trabzonspor'da"

Beşiktaş ve Trabzonspor ile adı anılan Berat Özdemir için Gençlerbirliği'nden açıklama geldi. Transferin gerçekleşeceği ifade edilirken rakamlar da açıklandı

Ajans Beşiktaş - Teknik direktör Abdullah Avcı'nın orta sahaya ısrarla Gençlerbirliği’nden Berat Özdemir’i istediği, Trabzonspor yönetimin çalışmaları hızlandırdırdığı öne sürülüyordu. Genç oyuncu ile Beşiktaş'ın da ilgilendiği biliniyor.

Gençlerbirliği Kulübü Kongre Üyesi Mehmet Soylu, bu transferin bittiğini kişisel twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Mehmet Soylu, Trabzonspor'un bu transfer için Gençlerbirliği'ne 2.5 milyon euro bonservis + sonraki satıştan %20 pay vereceğini ifade etti.

Ödeme planı hakkında bilgi veren Soylu ''Arkadaşlar Berat hakkında bilgi vereyim. Berat satıldı. 2.5 milyon euro bedel karşılığında. 1 milyon euro peşin. Kalan 1.5 milyon euro Mayıs’ta. %20 yetiştirme payımız olacak. Gelen para yabancı topçular üzerinden birilerinin cebine gidecek. Bizler iki maç yenince susacağız. Durum bu.'' dedi.

Soylu bir başka paylaşımında da transferin adresinin Trabzonspor olduğunu ifade etti.

Savunmanın hemen önünde 6 numara diye tabir edilen bölgede görev yapan Berat, güçlü fiziği ve oyun görüşünün yanı sıra hücuma katkısıyla da fark yaratıyor. (Haber 61)

Etiketler :