Bernard, Beşiktaş'ı doğruladı! "Beşiktaş da benim için iyi bir seçenek"

Bernard, Beşiktaş'ı doğruladı! "Beşiktaş da benim için iyi bir seçenek"

Beşiktaş'ın yeni sezonda kadrosuna katmak istediği futbolculardan Bernard transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

Ajans Beşiktaş - Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi sona eren yıldız futbolcunun ismi son dönemde basında sıkça yer alırken, Bernard'dan konuyla ilgili açıklama geldi. Beşiktaş'ta Talisca'nın yerine transfer arayışları devam ederken, yönetimin çalışmaları doğrultusunda gündemde olan ve görüşmelere başlandığı öne sürülen Bernard'dan açıklama geldi. Ukrayna basınındaki iddialara göre Bernard yakın çevresine konuştu ve resmen Beşiktaş'ı doğruladı.

25 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, "Beşiktaş'ı biliyorum. 2013'te Shakhtar Donetsk'e geldiğim zamanda da Beşiktaş'ın adını duymuştum. Şu anda acele karar vermek istemiyorum. Ancak dediğim gibi Beşiktaş büyük bir takım ve Şampiyonlar Ligi'nde son 2 yılda adlarından fazlasıyla söz ettirdiler. Acele etmeyeceğim. Beşiktaş da benim için cazip bir seçenek." ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

Brezilyalı futbolcu Bernard kariyerine ülkesinde Democrata takımında başladı. Ardından Atletico MG'ye geçen Bernard, 2013 yılında yıldızını parlattı ve Shakhtar Donetsk'e transfer oldu. Ukrayna devi, Bernard için o dönem 25 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Bernard, 5 yıldır Shakhtar Donetsk forması giyiyor.

Brezilyalı futbolcu bu sezon ligde 18 maçta 6 gol, 3 asistle oynadı. Şampiyonlar Ligi'nde 8 maçta 3 gol atan Bernard, bu sezonun genelinde çıktığı 29 resmi maçta 10 gol, 4 asistlik performans sergiledi. (Fotomaç)

Etiketler :