"Beşiktaş 2 forvet alabilir"

"Beşiktaş 2 forvet alabilir"

NTV Spor Beşiktaş muhabiri Övünç Özdem, siyah-beyazlı takım ile ilgili son durumu aktardı.

Ajans Beşiktaş - İspanya'da yeni sezona hazırlanan Beşiktaş, çalışmalarını sürdürüyor. NTV Spor muhabiri Övünç Özdem Beşiktaş ile ilgili son durumu aktardı. İşte Özdem'in açıklamaları:

"Şenol hoca dünkü maçın ardından açıklama yapmak istemedi. Kampın son günü genel bir değerlendirme yapacak. Kamp sırasında herhangi bir diyaloğumuz olmadı. Son gün toplu olarak cevap verecektir. Başkanın transferlerle ilgili yaptığı açıklamalar, yaptığımız haberlerin paralelinde laflardı. Forvet transferinin bugünden yarına olmayacağını belirtti. Negredo da hala emin değiller. Bazı çekinceleri var. Oyuncunun 3-4 yıldaki performansı soru işareti oluşturuyor.

Beşiktaş forvet transferini 1 isimle sınırlamayabilir. Genç bir oyuncu var Kanadalı. Cyle Larin... Geleceğe dönük olarak oyuncuyu kadrosuna katabilir. Atiba'nın olumlu görüşleri olduğunu biliyorduk. Negredo'nun dışında farklı bir forvet oyuncusu takıma katılabilir. Birinci forvet değil de yatırım amaçlı bir transfer olabilir.

Beşiktaş'ın stoper çalışmaları da sürüyor. Beşiktaş, Lens ve olası stoperle ilgili rahat hareket edemiyor. Beşiktaş, Negredo'yu bedelsiz olarak kadrosuna katarsa farklı olacak. Eğer bonservis verilerek bir forvet alınırsa daha farklı yol izlenecek. Pepe-Tosic, Pepe-Atınç ikilileri olabilir. Ancak Pepe daha 3 gündür takımla birlikte çalışıyor. Pepe devreye girip, liderliğini ortaya koyarsa herşey farklı olabilir. Oyuncular hazırlık maçlarında hatalar yapıyor. Sabah 2 saat idman, akşam maç yapılıyor. Oyuncuların son dakikalarda yorgun düştüğü gözüküyor.

Orkan'ın performansını süzmeye çalışacağız. Hoca taktik idmanlara geçiş yaptı. Pepe'nin takıma uyumu oldukça iyi. Çok iyi bir profesyonel olduğunu görüyoruz. Oyuncular da bunun farkında."

Etiketler :