Beşiktaş 2.Lig'den hangi oyuncuya talip? O isim yeniden ortaya atıldı

Beşiktaş 2.Lig'den hangi oyuncuya talip? O isim yeniden ortaya atıldı

2015’te sakatlanmış ancak yeşil sahalara dönmeyi başarıp başarılı bir performans yakalamıştı.

Ajans Beşiktaş | Derleme - Bir yıl önce ilk kez AMK Spor gazetesinin gündeme getirdiği "Atakan Çankaya" iddiası, tam bir yıl sonra yeniden gündemde. Bugün Fanatik gazetesinin internet sayfasında Beşiktaş'ın Atakan Çankaya ile ilgilendiği yönünde bir haber yayınlandı.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta zirve takipçisi Altay'da forma giyen genç ön libero Atakan Çankaya'nın Beşiktaş'ın radarına girdiği öne sürüdü.

Geçen yılki (Mart 2017) haberde şu ifadeler kullanılmıştı: "2015’te sakatlanan Atakan, geçirdiği ağır ameliyatlara rağmen bu sezon yeniden yeşil sahalara dönmeyi başarmıştı. Başarılı bir performans gösteren Atakan’ın Altay ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak Altay'ın sezon sonunda cazip bir teklif gelmesi halinde Atakan'ı satabileceği belirtiliyor."

Bugün ise çıkan haberde söz konusu iddia tekrarlandı:

"Altay yönetimi sezon başında 1.5 milyon TL olarak açıklanan Atakan Çankaya'ın bonservis ücretini iyi performansının ardından son dönemde 4 milyon TL'ye çıkardı. Orta sahadaki hırslı ve mücadeleci futboluyla dikkat genç oyuncu, Ümit Milli Takım'da da forma giyiyor. Bu sezon 21 maçta 1 gol kaydeden Atakan'ın Altay'la 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor."

s1-016.jpg

Etiketler :