Beşiktaş, 3 puandan daha fazlasını aldı!

Beşiktaş, 3 puandan daha fazlasını aldı!

Beşiktaş, Gençlerbirliği’ni mağlup ederek sadece hanesine 3 puan yazdırmadı. Siyah-Beyazlılar, Başakşehir’i yakalayıp averajla geride bıraktı, Aslan’ın da ensesine dayandı. Kartal haftaya Başakşehir’i yenerse, liderlik koltuğunu devralabilir.

Ajans Beşiktaş - Kara Kartal için müthiş bir akşam geride kaldı. Siyah-Beyazlılar, Başakşehir’in mağlup olduğu haftada Gençlerbirliği’ni mağlup ederek ikinci sıraya tırmandı. Zirveyle puanını eşitleyen ve averajla Başakşehir’i geride bırakan Beşiktaş, bugün Galatasaray’ın puan kaybetmesini bekleyecek. Kartal için artık gelecek hafta da büyük önem kazandı. Siyah-Beyazlılar, Başakşehir’e konuk olacak.

Hem liderlik hem fark!

Aynı zamanda Galatasaray da Fenerbahçe deplasmanına çıkacak ve puan kaybetme ihtimali bulunuyor. Dolayısıyla Beşiktaş, Başakşehir’i mağlup etmesi halinde hem liderlik koltuğuna oturabilir hem de rakipleriyle puan farkı açabilir. Takımın bir mucize olmaması halinde Şampiyonlar Ligi’ne veda etmesi ve tamamen Süper Lig’e konsantre olması da, kalan haftalarda Beşiktaş’ı avantajı konuma getirebilir. İşte tüm bu etkenlerin ışığında, tek gole rağmen Gençlerbirliği karşısında elde edilen galibiyet, 3 puandan çok daha fazla anlam taşıyor. (Fanatik)

Etiketler :