Beşiktaş, Abdullah Avcı'nın kapısını iki kez çaldı!

Beşiktaş, Abdullah Avcı'nın kapısını iki kez çaldı!

Beşiktaş’ta Şenol Güneş sonrası için 1 numaralı gündem hiç kuşku yok ki Abdullah Avcı. Hatta bunun için tam 2 kez nabız yoklandı, görüşme talep edildi, ancak başarılı hoca Başakşehir’in şampiyonluk yürüyüşü sebebiyle geri çevirdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş, A Milli Takım ile anlaşıp işbaşı da yapınca gözler doğal olarak yeni sezondaki teknik direktörün kim olacağına çevrildi. Gündemin ilk sırasında ise bilindiği gibi Başakşehir ile şampiyonluk yürüyüşüne devam eden Abdullah Avcı’nın adı yazıyor. FANATİK, taraflar arasındaki sıcak gelişmelere ve detaylara ulaştı. Buna göre Beşiktaş, aracılar vasıtasıyla tam 2 kez Avcı’nın kapısını çaldı ve görüşmek istedi.

Nazikçe geri çevirdi

Ancak ekibinin ligdeki konumunu dikkate alan Avcı, gelen teklifleri nazik bir şekilde geri çevirdi. Süper Lig’in liderinin başarılı teknik adamı, yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde ise bu süreç ile görüşlerini paylaştı. Şu an için sadece şampiyonluk mücadelesine konsantre olduğunun ve başka bir şey düşünemeyeceğinin altını önemle çizen Abdullah Avcı, özetle şu cümleleri kurdu:

‘Paralar zamanında yatıyor’

“Gelen her teklif ya da benimle çalışma düşüncesi elbette gurur verici. Ancak şu an için tek düşüncem bu sezon içinde bulunduğumuz yarış. Şampiyon olmayı ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeyi çok istiyorum. O atmosferi görmek, neler yapabileceğimizi hep birlikte test etmek en büyük arzum. Çünkü bu takımı ben kurdum ve böyle bir arenada olmak en doğal hakkım. Ayrıca Başakşehir’de her şey ideal bir kulüp düzeninde işliyor, paralar zamanında yatıyor, en deneyimlisinden en gencine uyum içerisindeyiz.” (Fanatik)