"Beşiktaş acil olarak lige dönmeli."

"Beşiktaş acil olarak lige dönmeli."

Vatan Gazetesinden Gökhan Dinç, Bayern Münih- Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - DÜN gece Şenol hoca harika bir kadro ile sahaya çıktı. Savunmada yaptığı Adriano-Vida-Pepe, orta sahada Medel-Atiba tercihleri tam yerindeydi. Ancak ne var ki sadece bu maç için transfer edilen Vida ve Love, yapılan tercihlerin karşılığını vermedi. 
 
VIDA atılana dek oyuna ortak olan Beşiktaş, o dakikadan hemen sonra Love ile bulduğu pozisyonu da kaçırınca Bayern kendine geldi. Böyle seviyelerdeki maçlarda son düdüğe kadar 11 kişi kalacaksın. Vida kart görmeseydi de gol yeseydi ne olurdu? En azından bu kadar fark olmaz ve son dakikaya kadar oyunun içinde kalabilirdin. 
 
VIDA’NIN yaptığının karşılığı kalemizde goller oldu. Bununla da kalmadı. 10 kişi iken Love bulduğu %100 golü kaçırdı. Yahu anlamıyorum kardeşim bu golleri atman için alındın bu takıma. Hatta sadece bu maç için. Ama sen de Vida gibi yersiz ve anlamsız bir sezon geçireceksin kalan maçlarda. 
 
BİTMEDİ. Bayern takımı özellikle iki kanat bekini oyuna fazlasıyla sokan bir takım. Caner de son haftaların en kötü performansını sahaya koyunca Alman ekibi tüm ataklarını o kanattan yaptı. Şenol hoca da Caner’in tel tel döküldüğünü çok geç görünce sonuç kaçınılmaz oldu. Sonra hoca da sanki Konya maçında sonuç vermiş gibi forvetsiz oyuna döndü, fark geldi. 
 
ACİL LİGE DÖNMELİ

BEŞİKTAŞ’IN bu skoru İstanbul’da çevirmesi imkansız. Şampiyonlar Ligi’ndeki yolculuk buraya kadarmış. Ama bu maça kadar gösterdikleri performans ve bizlere yaşattıkları için Beşiktaş’a teşekkür etmek lazım. Yiğidin hakkını vermek lazım. Grup maçlarında izlediğimiz Beşiktaş dün akşam 11 kişi kalsaydı tabii ki sonuç böyle olmazdı. Neyse ki artık sadece lig kaldı Beşiktaş için. Her şerde bir hayır vardır. 
 
ANCAK şunu da unutmamak lazım. Beşiktaş acil olarak lige dönmeli. Eğer dönmezse gelecek sezon sadece Şampiyonlar Ligi’ni değil UEFA Avrupa Ligi’ni de evinden izler. (Gökhan Dinç/Vatan)