Beşiktaş - Afjet Afyonspor hazırlık maçından notlar

Beşiktaş - Afjet Afyonspor hazırlık maçından notlar

Beşiktaş, Antalya kampının ikinci hazırlık maçında Afjet Afyonspor ile karşılaşacak. Beşiktaş - Afjet Afyonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde...

Antalya'da ikinci devre hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, hazırlık maçlarını sürdürüyor. İlk maçında Helmond Sport'u 1-0 mağlup eden Beşiktaş, ikinci maçta Afjet Afyonspor ile karşılaşacak. Yeni transfer İsimat Mirin ise dün oynanan maçta 45 dakika forma giydi.

Beşiktaş - Afjet Afyonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bugün saat 17.00'da oynanacak karşılaşmanın yayıncısı bulunmuyor. Maçın canlı yayını olmayacak. Hiçbir kanalın yayın akışında Beşiktaş - Afjet Afyonspor maçı yayını yer almadı. Beşiktaş'ın hazırlık maçları yayın haklarını elinde bulundurduğu iddia edilen D-Smart, daha öncekilerde olduğu gibi bu maçta da yayın yapmayacak.  Ayrıca mücadeleyi izlemek için taraftarlar da maçın oynanacağı sahaya alınmayacak. BJK TV'nin de maç yayını yapması beklenmiyor. Ancak BJK TV'nin daha önce Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan hazırlık maçlarında olduğu gibi ara ara canlı bağlantılar yaparak dakika skor paylaşması bekleniyor.

Helmond Sport maçı nasıl geçti?

Şenol Güneş, Ersin Destanoğlu, Dorukhan Toköz, Enzo Roco, Isimat-Mirin, Hüseyin Seyligli, Atiba, Oğuzhan, Ljajic, Quaresma, Babel, Güven Yalçın ilk 11'i ile sahaya çıkarken galibiyeti getiren gol ikinci yarı oyuna giren ve 66. dakikada rakip fileleri sarsan Larin'den gelmişti.

Beşiktaş'ın 11'i belli oldu

Utku, Gökhan, Vida, Mirin, Hüseyin, Necip, Medel, Oğuzhan Quaresma, Lens, Larin

Afyon Afjet'in 11'i belli oldu

Rupka, Uğur Akdemir, Emre Östürk, Başram Çetin, Gökhan, Nazmi, Metin, Onurcan, Ersel, Onur Ramazan, Oltan

Maçtan dakikalar:

Beşiktaş 0-1 Afjet Afyonspor (45' Emre Öztürk)

Beşiktaş 1-1 Afjet Afyonspor (48' Cyle Larin)

Beşiktaş 2-1 Afjet Afyonspor (Adem Ljajic 50')

Beşiktaş 3-1 Afjet Afyonspor (52' Cyle Larin)

Beşiktaş 4-1 Afjet Afyonspor (80' Fatih Aksoy)

Beşiktaş 4-1 Afjet Afyonspor (90' Ryan Babel)

İşte Adem Ljajic'in muhteşem frikik golü:

VİDEO: Hakan Gündoğar

İşte goller:

Siyah-beyazlıların 32 kişilik Antalya kampı kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Adem Ljajic, Adriano Correia, Alpay Çelebi, Atiba Hutchinson, Caner Erkin, Cyle Larin, Domagoj Vida, Dorukhan Toköz, Ege Atlam, Enzo Roco, Erdem Seçgin, Erdoğan Kaya, Ersin Destanoğlu, Fatih Aksoy, Fatih Değirmenci, Gary Medel, Gökhan Gönül, Güven Yalçın, Hüseyin Seyliğli, Jeremain Lens, Kartal Kayra Yılmaz, Loris Karius, Marlon Bülent Üçüncü, Mertcan Açıkgöz, Mustafa Pektemek, Necip Uysal, Oğuzhan Aydoğan, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Rıdvan Yılmaz, Ryan Babel, Utku Yuvakuran.

Etiketler :