Beşiktaş, Akhisar karşısında '5 gol' istatistiğini bozmak istiyor!

Beşiktaş, Akhisar karşısında '5 gol' istatistiğini bozmak istiyor!

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında Vodafone Park'ta Göztepe'yi 5-1 mağlup etti. Beşiktaş, Şenol Güneş döneminde 5 gol attığı maçın ardından galip gelemiyor.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Göztepe ile karşılaştı. Beşiktaş, rakibini 5-1'lik net bir skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Kara Kartal, ligin 29. haftasında deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak.

Beşiktaş'ın 5 gol kabusu!

Siyah-beyazlı takım, Şenol Güneş döneminde 5 gol attığı maçlardan sonraki hafta puan kaybına uğradı. Şenol Güneş'in ilk sezonunda açılış maçında Mersin'i 5-2 yenen Beşiktaş, diğer hafta Trabzonspor'a 2-1 kaybetti. Aynı sezon, Antalyaspor'u 5-1 yenen Beşiktaş, diğer hafta Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı.

2016-2017 sezonunda Konyaspor'u 5-1 yenen Beşiktaş, ertesi hafta Karabükspor'a 2-1 kaybetti. Bu sezon ise Osmanlıspor'u 5-1 yenen Beşiktaş, diğer hafta Sivasspor'a 2-1 kaybetti. Karabük'ü 5-0 yenen Beşiktaş, ertesi hafta Konya ile 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş, ligin 28. haftasında Göztepe'yi 5-1 mağlup etti. Siyah-beyazlı takım Akhisar'ı mağlup ederek, bu kötü istatistiği sonlandırmak ve çıkışını sürdürmek istiyor. Akhisar'da, Lopes ve Muğdat forma giyemeyecek olan isimler. Beşiktaş'ta ise eksik isim bulunmuyor. Quaresma da cezasını tamamladı ve bu maçta Şenol Güneş'in görev vermesi halinde forma giyebilecek.

Etiketler :