Beşiktaş, Alen Halilovic transferi için ne kadar ödeyecek? İtalyanlar açıkladı...

Beşiktaş, Alen Halilovic transferi için ne kadar ödeyecek? İtalyanlar açıkladı...

Milan'da forma giyen Hırvat futbolcu Alen Halilovic'in Beşiktaş'a transferi artık an meselesi gibi. İtalyan basını, 22 yaşındaki 10 numara için Siyah Beyazlılar'ın Milan'a ödeyeceği parayı duyurdu

Ajans Beşiktaş - Transfer için İtalya'da bulunan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın geçtiğimiz günlerde Milan'da forma giyen Alen Halilovic ve menajeri Mirsad Türkcan'la bir restoran çıkışında çekilmiş fotoğrafları basına sızmıştı.

İtalyan basınının geçtiği görüntülerin ardından 22 yaşındaki 10 numaranın Siyah Beyazlılar'a transfer olacağı konuşulmaya başlanmıştı.

Daha sonrasında ise bu dedikodular, hem Mirsad Türkcan hem de Beşiktaş Asbaşkanı Umut Güner tarafından yalanlanmış ve Halilovic transferinin söz konusu olmadığı belirtilmişti.

Çizme medyasından son 24 saat içerisinde gelen haberler ise Hırvat futbolcunun Siyah Beyazlı takıma gelmesinin artık an meselesi olduğunu gösteriyor.

Dün Sky Sport İtalya, Beşiktaş ile Milan'ın transfer konusunda son detayları konuştuğunu yazarken İtalyan gazeteci Andrea Bricchi ise Siyah Beyazlılar'ın Milan'a ödeyeceği ücreti yazdı.

Resmi Twitter hesabından Türkçe bir paylaşımda bulunan Bricchi, "Milan ile Beşiktaş Halilovic transferinde yaklaşık 1,5 milyon € + ŞL, şampiyonluk ve maç sayısı bonuslarıyla anlaşmaya vardı." ifadelerini kullandı. (Fanatik)

Etiketler :