Beşiktaş Atiba'dan haber bekliyor

Beşiktaş Atiba'dan haber bekliyor

Atiba Hutchinson'a yardımcı hoca olması yönünde teklif götürdüğü iddia edilen Beşiktaş Yönetimi, Kanadalı futbolcudan son kararını vermesini istediği öne sürüldü.

Ajans Beşiktaş - Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş’in yardımcısı gelecek hafta netleşecek. Siyah-beyazlı idareciler tecrübeli futbolcudan olumsuz yanıt alması halinde Yusuf Şimşek, İlhan Mansız ve Mustafa Doğan ile görüşecek.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’e yardımcı antrenör arayışı içerisinde olan ve bu nedenle Atiba’ya teklif götüren yönetim, Kanadalı oyuncudan yanıt gelmemesi üzerine bekleme kararı aldı.

Siyah-beyazlı idareciler, önümüzdeki hafta başına kadar, sonuç alınmaması halinde Yusuf Şimşek, İlhan Mansız ya da Mustafa Doğan seçeneklerini masaya koyacak. Atiba ismine Şenol Güneş’in de sıcak bakması nedeniyle, bu futbolcuyu antrenör-futbolcu olma yönünde ikna etmeye çalışan yönetim, önümüzdeki haftadan itibaren somut adım atacak. Başka bir isimle anlaşılması halinde, idareciler, Atiba’ya futbolcu olarak kalması yönünde yeni bir teklif yapacak.

Yönetimin belirlediği maddi şartları kabul etmesi halinde takımda kalacak olan Atiba, eğer verilen ücreti kabul etmezse tecrübeli futbolcuyla yollar ayrılacak. Atiba’nın gitmesi halinde ise siyah-beyazlıların, Osmanlıspor ile sözleşmesi biten Lawal’ı gündemine alacağı iddia edildi. İlk olarak bonservis bedeli ödemeyeceği futbolcuları tercih edecek olan Beşiktaş’ta yönetimin, Lawal’ın ligi iyi bilmesi ve tecrübesi nedeniyle takımda iyi bir alternatif oluşturabileceği yönünde görüş birliğine vardığı bildirildi.

Musa Çağıran ismini de listesinde bulunduran siyah-beyazlılar, bu bölgedeki tüm planlarını, tamamen Atiba’nın vereceği karara göre belirleyecek.

485: Beşiktaş, Kopenhag ve PSV Eindhoven gibi takımlarda forma giyen Atiba, toplam 485 maçta sahaya çıktı.

Etiketler :