Beşiktaş, Avrupa'da tur peşinde

Beşiktaş, Avrupa'da tur peşinde

Beşiktaş bu akşam Vodafone Park'ta Partizan ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanş  maçında bu akşam Sırbistan'ın Partizan ekibini konuk edecek. Vodafone Park'ta saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Rumen hakem  Ovidiu Hategan yönetecek. Müsabaka Spor Smart'tan naklen yayımlanacak.
 
Sırbistan'daki ilk maçta rakibi ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş,  seyircisi önünde yapacağı karşılaşmayı kazanarak UEFA Avrupa Ligi'nde grup  aşamasına yükselmeye çalışacak. Siyah-beyazlı takım, alacağı her türlü galibiyetin yanı sıra, 0-0'lık  beraberlikte de tur atlayacak. Müsabaka 1-1 tamamlanırsa, 15'er dakikalık iki  devre halinde uzatma bölümü oynanacak. Uzatmada da sonuç değişmezse, gruplara  kalacak ekibi seri penaltı atışları belirleyecek. Partizan'ın turu geçebilmesi  için İstanbul'dan 1-1 dışında gollü beraberlik veya galibiyetle ayrılması  gerekiyor.
 
Beşiktaş'ta kırmızı kart cezası biten İspanyol oyuncu Alvaro Negredo,  görev verilmesi durumunda bu akşamki müsabakada forma giyebilecek.  Siyah-beyazlılarda sakatlıkları nedeniyle son lig maçında oynayamayan kaleci  Tolga Zengin ile Hollandalı futbolcu Jeremain Lens ise son antrenmanda yer aldı fakat Tolga Zengin antrenmanı 15 dakika sonra yarıda bıraktı. Bu akşam oynanacak mücadelede Utku Yuvakuran kalede olacak.