Beşiktaş Babel'i Fulham'a gönderdi! İşte transferin detayları...

Beşiktaş Babel'i Fulham'a gönderdi! İşte transferin detayları...

Beşiktaş, yeni sözleşme konusunda bir türlü ortak noktada buluşamadığı Babel’i 2 milyon Euro’ya Fulham’a gönderdi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar’ın, 2 sezon önce İspanya La Liga ekibi Deportivo’yla yollarını ayırmasının ardından bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Ryan Babel’in Beşiktaş macerası sona erdi.

Babel, Kara Kartal’la sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak için kulüple yaptığı görüşmelerde orta yolu bulamamıştı. Maaşının 2.1 milyon Euro’dan (13 milyon TL) 3.5 milyon Euro’ya (22 milyon TL) yükseltilmesi konusunda ısrarcı olan Hollandalı futbolcuyla Kartal’ın yolları ayrıldı 32 yaşındaki kanat oyuncusu, 2 milyon Euro (12.5 milyon TL) karşılığında Fulham’a kiralandı.

‘Fulham’a kiralık gitti’

Deneyimli ismin, transferin resmen duyrulmasının ardından soluğu Londra’da alıp yeni takımına katılması bekleniyor. Ek olarak Babel, sezonun ikinci yarısındaki yaklaşık 1 milyon Euro’luk alacaklarından da vazgeçecek.

Babel’in transferi konusunda açıklamada bulunan yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, “Babel, Fulham’a kiralık gitti. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ama yapılan anlaşma 6 aylık ve kiralık şeklinde olacak. Babel 6 ay sonra bize geri de dönebilir. Serbest de kalabilir” dedi. (Fanatik)

Etiketler :