Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye Trabzon'dan tepki: ''Burada Trabzonsporlu İstanbul'da Beşiktaşlı''

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye Trabzon'dan tepki: ''Burada Trabzonsporlu İstanbul'da Beşiktaşlı''

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan'dan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye tepki geldi.

Ajans Beşiktaş - Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan'dan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye tepki geldi.

Ahmet Nur Çebi'nin Trabzon'da Trabzonsporlu, İstanbul'da Beşiktaşlı olduğunu söyleyen Gürdoğan, “Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi geçenlerde Trabzonlu olmak ile aşağılanmayı eş değer tuttu. Ama aynı Çebi, Çamburnu’nda fabrikasına Trabzonspor bayrağı asıp, binasını bordo maviye boyamış durumda. Buraya geldiğinde Trabzonsporlu olacaksın, İstanbul’a gittiğinde ise Beşiktaşlı. Bu işler böyle olmaz. Biz Çamburnu’nda o alanda proje yapacaktık, anlaşma yaptık, imza attık. Bu proje ile Trabzon’da beş bin kişi çalışacaktı. Bu proje olmadı. Şimdi orada iş yapan Çebi Trabzonlu olmayı aşağılanmak olarak görüyor, sonra da özür diliyor. Trabzonspor da bunun cevabını veremiyor.” ifadelerini kullandı. (Haber61)

Etiketler :