Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan gündeme dair özel açıklamalar...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan gündeme dair özel açıklamalar...

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Beşiktaş TV'ye konuk oldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman kulüp kanalı olan Beşiktaş TV Gündem Özel programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Orman, "Son 5 haftaya girdik. İki tane rakibimiz maçlarını oynadı bu hafta. Biz bugün oynayacağız. Çok keyifli bir lig oluyor. Herkese güzel bir lig seyrettirmemiz lazım. Biz mutluluktan beslenen bir camiayız. Biz seviyeyi yukarı çıkarmaya çalışıyoruz. Biz Efendi Beşiktaş'ız. Bugün takımımızı destekleyeceğiz, hiçbir takıma küfür etmeyeceğiz. Taraftarlara rica ediyorum, tahriklere gelmeyin.Biz bu ligi şampiyon olarak bitireceğiz. Fenerbahçe ile bizim 100 yılı aşan dostluğumuz var. Yönetimler gelir geçer" 

"Sayın Cumhurbaşkanımız da söyledi. "Beşiktaş mağdur oldu" diye. Bir karar aldık. Önümüzdeki hafta Perşembe günü Beşiktaş Divan Kurulu'nu olağanüstü toplantıya davet edeceğiz."

"Beşiktaş'ın organları kurulları var. Yönetim kurulu var. Haklarını savunan bir yönetim kurulu var. Kötü bizim örneğimiz olamaz. Bir iyiden besleneceğiz. Mesele büyük Beşiktaş'a yakışır şekilde hareket etmek. Azerbaycan, "iki ülke bir millet" felsefesi hallinde hareket eden bir ülke. Takımı inşallah oraya götüreceğiz. Karabağ ile Olimpiyat Stadı'nda maç yapacağız. Orada büyük bir taraftarımız var."

"Bizim işimiz taraftarımıza, sporumuza iyi bir şeyler sunmaktır. Buna devam edeceğiz. Geldiğimiz günden bu yana çizgimiz bu. Olumsuzluklar olabilir ama biz işimizi iyi yapmaya çalışacağız."

"Güzel şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Beşiktaş büyüyor. Bu büyümeyi kesmeye gayret edenler olacaktır. Beşiktaş büyüdükçe daha da büyüyecektir. Bu rekabeti sahada yapmaları lazım. Pansuman yapacağız. Hem takımımız hem de ülkemiz için mücadele edeceğiz."

Etiketler :