Beşiktaş-Bayern Münih eşleşmesine dair Manuel Fernandes'in sözleri: "Bana göre.."

Beşiktaş-Bayern Münih eşleşmesine dair Manuel Fernandes'in sözleri: "Bana göre.."

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih eşleşmesini eski siyah beyazlı futbolcu Manuel Fernandes yorumladı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Almanya'nın güçlü takımlarından Bayern Münih ile eşleşti. Siyah beyazlıların bu eşleşmesini bir dönem Beşiktaş forması giyen ve şu anda Rusya Premier Lig takımlarından Lokomotiv Moskova'da oynayan Manuel Fernandes yorumladı. 


Beşiktaş - Bayern Münih Şampiyonlar Ligi kura çekimi


UEFA Avrupa Ligi'nde gruptan lider olarak çıkan Lokomotiv Moskova, bir sonraki turda Fransa Lig 1 takımlarından Nice ile eşleşti. Kurayı değerlendiren Manuel Fernandes, "Ligde ve Avrupa'da yolumuza devam ediyoruz. Sonuna kadar gitmeyi de hedefliyoruz. Rakibimiz önemli isimlere sahip. Bizim için zorlu bir test sınavı olacak ve turu geçmek için çok çalışacağız, mücadele edeceğiz." yorumunu yaptı. 

"BEŞİKTAŞ TALİHSİZ BİR KURA ÇEKTİ"

Portekizli yıldıza Şampiyonlar Ligi eşleşmelerinde eski takımı Beşiktaş'ın Bayern Münih ile eşleşmesi hakkında da bir soru yöneltildi. Manuel Fernandes, "Şampiyonlar Ligi'nde yine her zaman olduğu gibi çok büyük takımlar var. Bayern Münih de bunlardan birisi. Beşiktaş bana kalırsa şanssız bir kura çekmiş. Grupta lider olmalarına rağmen Bayern Münih ile eşleşmeleri gerçekten şanssızlık. Tabi ki kağıt üzerinde favori Bayern Münih. Ancak Beşiktaş da 2 yıldır Şampiyonlar Ligi'nde tecrübe kazandı. İlginç bir eşleşme olacak." diye konuştu. 

(Futbol Arena)

Etiketler :