"Beşiktaş benimle ilgileniyor"

"Beşiktaş benimle ilgileniyor"

Futbolda transfer dönemi sürerken, Beşiktaş'ın kaleci transferi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bilbao kalecisi Iago Herrerin, Beşiktaş transferiyle ilgili çok özel açıklamalar yaptı.

Ajans Beşiktaş - Athletic Bilbao'nun kalecisi Iago Herrerin, Beşiktaş'ın transferiyle ilgilendiğini söyledi. 

"Beşiktaş'ta oynamak benim için harika olur"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Herrerin, ''Athletic ile sözleşmem 1 yıl daha sözleşmem var; ama teklifler alıyorum. Kulüple konuşup, sözleşmemi feshedip, serbest çıkma ihtimalim var. Beşiktaş benimle ilgileniyor; şu ana kadar teklif sunmadılar, ama temsilcimle temasları olduğunu biliyorum. Beşiktaş benimle ilgileniyor. Somut bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendireceğim. Başka teklifler de var ve transfer önümüzdeki hafta kapanıyor. Dolayısıyla somut teklifler üzerine konuşmak daha doğru; ama elbette ki Beşiktaş'ta oynamak benim için harika olur; çünkü kulüp ve İstanbul hakkında çok olumlu şeyler duydum. Fabricio Ramirez ile konuştum; bana Beşiktaş ve İstanbul hakkında çok güzel şeyler anlattı. Açıkçası etkilendim. Bakalım, göreceğiz. Teklif geldiğinde bunu değerlendireceğiz." dedi.

"Galatasaray ile de görüştük"

Galatasaray'ın Muslera sakatlandıktan sonra kaleci aradığı dönemde görüştüklerini açıklayan 32 yaşındaki kaleci, "Muslera'nın sakatlığından sonra Galatasaray ile görüştük, Muslera'nın yaşadığı talihsizlik nedeniyle kaleciye ihtiyaçları vardı; ama maalesef görüşmeler anlaşmayla sonuçlanmadı. Hatayspor, hem temsilcime hem de Athletic Bilbao'ya teklifte bulundu. Ama dönemde çok teklif aldığımız için bazılarını elemek zorunda kaldık. Türk futbolu hakkındaki gelişmeleri izliyorum. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi büyük kulüpler çok önemli taraftar gruplarına sahip. Beşiktaş'la ilgili epey bilgiye sahip oldum. Umarım gelişmeler olumlu olur. Elbette ki Türkiye'de futbol oynamayı arzu ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Geçen sezonki performansı

İspanyol kaleci Iago Herrerin, geçtiğimiz sezon toplamda oynadığı 9 maçta kalesinde 10 gol gördü. (Ajansspor)

Etiketler :