Beşiktaş, Bernard’ın tavan fiyatını belirledi

Beşiktaş, Bernard’ın tavan fiyatını belirledi

Brezilyalı yıldız Bernard, imza parasıyla birlikte sezon başına istediği rakamı 5.5 milyon Euro’ya çekti. Sambacı, 1.5 milyon Euro daha inerse Beşiktaş'ın transferi bitireceği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Sabah Gazetesi'nden Fatih Doğan'ın haberine göre; Beşiktaş, Shakhtar Donetsk'le sözleşmesini yenilemeyen Bernard'la pazarlıklarını kıran kırana sürdürüyor. Yapılan görüşmelerde imza parasıyla birlikte sezon başına 6 milyon Euro talep eden 25 yaşındaki sol kanat oyuncusunun 5.5 milyon Euro'ya indiği, siyah-beyazlıların 3.5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Bernard'ın menajerinin ise diğer kulüplerle görüşmek için siyahbeyazlı yönetimden zaman istediği belirtildi. Brezilyalı futbolcunun 4 milyon Euro'ya inmesi durumunda Beşiktaş'ın bu rakama da sıcak baktığı ve transferi noktalamayı düşündüğü gelen bilgiler arasında.

AVRUPA TECRÜBESI GENİŞ

Shakhtar'la oldukça derin bir Avrupa kupası tecrübesi olan Bernard Duarte 5 sezonda 28'i Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 43 maça çıktı. 1.68 metrelik yıldız, 6 kez rakip ağları sarsmayı başardı.

Etiketler :